Ohjaa sähkö-
lämmitystäsi
älykkäästi.

Louna Tunti -sähkösopimus, logo.

Tilaa OptiWatti – saat Louna Tunti
-sähkösopimuksen perusmaksutta eli 0 €/kk!

OptiWatti on älykäs järjestelmä sähkölämmityksen ohjaamiseen. Sen avulla voit säästää jopa 40 % lämmityskustannuksissa.

Sähkölämmittäjänä seuraat kenties laskujasi muita aktiivisemmin. Älykäs OptiWatti-ohjaus ja pörssisähköhinnoiteltu Louna Tunti -sähkösopimus yhdessä maksimoivat säästösi kodin ja mökin energiakustannuksissa. Kun tilaat OptiWatti-järjestelmän, saat Louna Tunti -sopimuksen perusmaksut (norm. 3,78 €/kk) veloituksetta eli 0 €/kk!

Vaivatonta energiansäästöä sähkölämmittäjälle

Päivitä sähkölämmityksesi nykyaikaiseksi

OptiWatti on ratkaisu sähkölämmittäjälle, joka haluaa pienentää sähkölaskuaan ja lisätä asumismukavuuttaan.

Optimaalinen lämpötila joka huoneessa

OptiWatti varmistaa halutun lämpötilan jokaiseen huoneeseen ja ajankohtaan. Tämä lisää asumismukavuuttasi.

Pienennä sähkölaskuasi

Lämpötilan laskeminen on tehokas tapa säästää. Lisäksi OptiWatti ajoittaa tuntihintaisella sähkösopimuksella lämmityksen edullisille tunneille.

Helppoa ja vaivatonta

OptiWatin käyttö on helppoa. Määrität vain huonekohtaiset lämpötilat tabletilla, tietokoneella tai älypuhelimella. Sen jälkeen kohteessa oleva laitteisto huolehtii lopusta.

Mitä Optiwatti maksaa?

OptiWatin hinta kotitalouksille riippuu ohjattavien huoneiden lukumäärästä sekä siitä, ostaako vai vuokraako laitteet itselleen. Molemmat hintavaihtoehdot sisältävät ohjaukseen tarvittavan laitteiston, palvelun käytön, päivitykset ja asiakastuen. Perusmaksusta on mahdollisuus saada myös kotitalousvähennys. Asentajan matkakulut ja mahdolliset lisätyöt laskutetaan toteutuneen mukaan. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomalleella ja saat tarjouksen OptiWatista kotiisi tai mökillesi.

Haluatko säästää energiaa ja parantaa asumismukavuuttasi?

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake, niin yhteistyökumppanimme OptiWatti Oy ottaa sinuun mitä pikimmiten yhteyttä.

Mikäli kiinnostuit Louna Tunti -tarjouksestamme, merkitsethän ruksin sitä koskevaan kohtaan.
Tutustu tarkemmin Louna Tunti & OptiWatti -tarjoukseen (pdf).

Lähetä yhteydenottopyyntö OptiWatista

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

Jari Hallivuoren kuva.

Jari Hallivuori

Tuotepäällikkö, sertifioitu sähkökauppias puh. 02 2628 114 tuotekehitys@turkuenergia.fi Jari vastaa kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen kehityksestä ja palveluliiketoiminnasta.

OptiWatin käyttö on helppoa ja vaivatonta

Voit käyttää OptiWattia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Lämmön säätäminen on helppoa. Keskitettyyn etähallintaan saat vaikka molemmat, kodin ja sähkölämmitteisen vapaa-ajan asunnon.

Sinun ei tarvitse tehdä nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi muutoksia, sillä OptiWatti asennetaan sen rinnalle. Järjestelmä toimii langattomasti eikä erillisiä johdotustöitä tarvita. Asennuksen tekee valtuutettu sähköasentaja.

Kollaasi_4.0_suom
ow_talokaavio_iso

Optimaalinen lämpötila joka huoneessa

Huonekohtainen lämmönsäätö mahdollistaa sopivan lämpötilan asettamisen jokaiseen huoneeseen.

OptiWatti oppii, miten yksittäiset huoneet reagoivat lämmönsäätöihin. Se varmistaa halutun huonekohtaisen lämpötilan jokaiseen ajankohtaan. Tämä lisää asumismukavuuttasi.

Tutustu älykästä energiankäyttöä ja -tuotantoa tukevaan tarjontaamme

Energiansäästö alkaa siitä, kun tiedät mihin ja milloin energiaa kuluu

EnergiaOnline-palvelussamme voit helposti seurata sekä sähkön että kaukolämmön energiankäyttö­tietojasi ympäri vuorokauden.

OptiWatti – vaivatonta energiansäästöä sähkölämmittäjälle

Haluatko säästää energiaa ja optimoida asumismukavuuttasi? Tarjoamme sähkölämmitysasiakkaillemme toivottua ratkaisua kodin ja mökin lämmittämiseen.

Aurinkopaneelipaketit avaimet käteen -toimituksena

Hanki meiltä aurinkopaneelit helposti ja nopeasti. Tarjoamme kuluttajille peräti viisi kulutuksen mukaan suunniteltua paneeliratkaisupaketti, jotka sisältävät SaloSolar Oy:n kotimaiset aurinkopaneelit.

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Nyt voit taata, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sähkösi ympäristöystävällisesti tuotettuna ja lisäämme entisestään uusiutuvan energian osuutta myymästämme energiasta.