fbpx

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuulla varmistat, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme Louna Tunti -sopimuksesi sähkön ympäristöystävällisesti tuotettuna.

Kaikissa muissa sähkösopimuksissamme sähkö tuotetaan automaattisesti 100 % uusiutuvalla energialla. Näilläkin sopimuksilla voit tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon Ekotakuu Extra -palvelun avulla.

Miten voit hankkia Ekotakuu-palvelun?

Ekotakuulla sähkö ympäristöystävälliseksi

Louna Tunti -asiakkaana ostamasi sähkö koostuu erityyppisillä voimalaitoksilla tuotetusta sähköstä. Tilaamalla lisämaksullisen Ekotakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön uusiutuvaa energiaa tuottavalta voimalaitokselta. Ekotakuu on siis uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön alkuperätakuu, joka kohdennetaan Louna Tunti -sähkösopimukseesi.

Näin saat Ekotakuun

Ekotakuun voi hankkia jokainen Louna Tunti -sähkötuoteasiakkaamme. Jos teet uutta sähkösopimusta EnergiaOnline-palvelussamme, voit valita Ekotakuun itsellesi helposti rastittamalla sen valitsemasi sähkötuotteen alta kohdasta "Valitse mahdolliset lisätuotteet". Jos olet jo sähköasiakkaamme, voit hankkia Ekotakuun ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ekotakuun hinnoittelu

Ekotakuu-palvelun hinta on 0,99 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Ekotakuu Extralla lisäpanostus ympäristön hyväksi

Jos sinulla on mikä tahansa muu kuin Louna Tunti -sähkösopimus, on sähkösi tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon Ekotakuu Extra -palvelun avulla. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Näin saat Ekotakuu Extran

Jos teet uutta sähkösopimusta EnergiaOnline-palvelussamme, voit valita Ekotakuu Extran itsellesi helposti rastittamalla sen valitsemasi sähkötuotteen alta kohdasta "Valitse mahdolliset lisätuotteet". Jos olet jo sähköasiakkaamme, voit hankkia Ekotakuu Extran ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ekotakuu Extran hinnoittelu

Ekotakuu Extra -palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Palvelu näkyy laskulla omalla rivillään.

Miksi sähkön alkuperä on tärkeä tietää?

  • Sähkön alkuperän huomioimalla voi edistää ympäristöystävällisyyttä ja rakentaa kestävää tulevaisuutta.
  • Alkuperätakuilla todennamme, sähkösi tuotantotavan ja -laitoksen.
  • Ekotakuu-palveluiden kuukausimaksu on alle euron kuukaudessa, mutta sen merkitys ympäristölle on kokoaan suurempi - varsinkin, jos houkuttelet kaverisi mukaan!
  • Tavoitteenamme on että vuoden 2021 loppuun mennessä 80 % myymästämme energiasta on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.