fbpx

Sähköauton latauspiste omakotitaloon

Tankki täyteen virtaa omasta latauspisteestä

Sähköautot yleistyvät katukuvassa. Nyt voit hankkia perheesi käyttöön oman sähköajoneuvojen latauspisteen kauttamme. Saat hankittua latauspisteen nyt myös rahoituksella – tutustu rahoituspalveluumme.

Tarjoamme latausratkaisuja myös yrityksille ja taloyhtiöille.

Sähköauton latauspiste pihaympäristössä.

Latauspisteen hankinta helposti

Meiltä saat hankittua kaiken tarvittavan sähköautosi lataamiseen kotona. Voit tilata meiltä kartoituksen, sopivan latauslaitteen sekä perusasennuksen.

Luotettavaa palvelua ja laadukkaat tuotteet

Voit luottaa siihen, että saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat tuotteet. Laitteet toimittaa suomalainen Satmatic Oy ja Turku Energia asennuttaa ne. Saat latausasemallesi 12 kk takuun.

Kartoituksella varmuutta latauspisteen toteutukseen

Tilaa meiltä kartoituspalvelu, niin saat luotettavasti selville kiinteistösi tai parkkipaikkasi mahdollisuudet sähköautojen lataukseen.

Latauspiste kotiin rahoituksella

Saat sähköauton latauspisteet vaivatta OP-rahoituksella. Rahoituksen korot ovat vähennettävissä verotuksessa ja  asennustyöstä voit hakea kotitalousvähennystä.

Miksi kannattaa hankkia erityisesti sähköautolle tarkoitettu latauspiste?

  • Sähköauton lataukseen tarkoitettu latauspiste on turvallinen valinta. Se on palo- ja henkilöturvallinen.
  • Tavallinen pistorasia voi pitkäaikaisessa latauskäytössä vaurioitua tai jopa sulaa sekä aiheuttaa henkilövahinkoja.
  • Latauspisteen avulla varmistat, että akku on yön aikana latautunut täyteen. Tavallisen pistorasian teho vaatii tyypillisesti kaksi kertaa pidemmän latausajan.
Mies istuu sähköauton kuskin paikalla ja katsoo avonaisesta ikkunasta ulos.

Latauslaite omakotitaloille

Latauslaite pistorasialla (tyyppi 2)

Soveltuu täyssähköautolle tai ladattavalle hybridille.

Hinta alk. 1 250 € tai
rahoituksella alk. 50 €/kk

Kaksi miestä tutustumassa sähköauton latauslaitteeseen kerrostalon parkkipaikalla.

Kartoituksella varmuutta latauspisteen toteutukseen

Latausasemaa harkitsevan kannattaa ottaa ensin selvää, millainen tarve sähköautojen lataamiselle on tällä hetkellä ja tulevina vuosina. Toinen selvitettävä asia on sekä kiinteistön sähköliittymän että sisäisen sähköverkon kapasiteetin riittävyys latausta varten.

Tilaa Turku Energialta kartoituspalvelu, niin saat luotettavasti selville kiinteistönne mahdollisuudet sähköautojen lataukseen. Kartoitus antaa myös osviittaa siihen, millaisia muutostöitä mahdollisesti tarvitaan, että tarvittavat latauspisteet voidaan toteuttaa. Suunnittelemme sen jälkeen sopivimmat latauslaiteratkaisut, jotka täyttävät olemassa olevan tai tulevan tarpeen.

Kysymyksiä ja vastauksia sähköautojen latauspisteistä

Vastaamme tällä videolla yleisimpiin meille esitettyihin kysymyksiin sähköautojen latauspisteistä. Jos sinulle heräsi kysymys, mihin et tällä videolla saa vastausta, voit olla yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Iiro NIeminen.

Iiro Nieminen

Tuoteryhmäpäällikkö

puh. 02 262 8009
iiro.nieminen@turkuenergia.fi

Iiro auttaa kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä sähköajoneuvojen lataukseen liittyvissä ratkaisuissa.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.