fbpx

Yrittäjä Sähkö – kohti hiilineutraalia Suomea!

Yrittäjä Sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla tuulivoimalla. Yrittäjä Sähkö on siis ekoteko paremman energiatulevaisuuden puolesta. Tule mukaan ilmastotalkoisiin – rakennetaan hiilineutraalia Suomea yhdessä!


Perusmaksu: 3,50 €/kk

Energia: 18,35 c/kWh

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Lippalakkipäinen mies hymyilee ja osoittaa yllään olevaa t-paitaa, jossa lukee "Yrittäjä.io".

Tuulisähkön käyttö pienentää hiilijalanjälkeäsi 5 % vuodessa

"Jos miljoona suomalaista vaihtaa tuulivoimaan, säästyy 53 000 henkilön kokonaishiilijalanjälki."

Lähde: Sitra

Tuulivoima tuo Suomeen miljoonaluokan investointeja

"Hajautettuna energiantuotannon muotona sen hyödyt jakautuvat eri puolille maata. Moni pieni paikkakunta saa tuulivoimaloiden myötä työpaikkoja, maanvuokra- ja kiinteistöverotuloja."

Lähde: Suomen Tuulivoimayhdistys

Tarjoamme vain uusiutuvilla tuotettuja kuluttaja-sähkösopimuksia

Tuotetarjontaamme kuuluvat uusiutuvilla energiamuodoilla tuotetut sähkösopimukset. Olemme sitoutuneet Turun kaupungin tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä.

Yrittäjä Sähkön hinnat

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Alv 24 %

Alv 0 %

Tee sopimus EnergiaOnlinessa

Katso tuotetiedot ja tee Yrittäjä Sähkö -sähkösopimus helposti EnergiaOnlinessa.

Tee sopimus puhelimitse

Solmi sopimus kätevästi puhelimessa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon:

02 262 8111

Näin Yrittäjä Sähkö -sopimus toimii

Sama hinta koko sopimuskauden ajan

Yrittäjä Sähkö on määräaikainen kahden vuoden (24 kk) sähkösopimus. Sen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua. Sopimukseen sisältyy ekologinen paperiton palvelu ja sähköinen laskutus.

Puhdasta tuulivoimaa

Sähkösopimuksesi tuulienergia otetaan talteen Suomen rannikon merituulipuistoista sekä Pohjanmaan lakeuksilta. Tuulivoiman tuotannosta ei vapaudu lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Tukea suomalaiselle yrittäjyydelle

Tekemällä Yrittäjä Sähkö -sähkösopimuksen tuet samalla valtakunnallista yrittäjäverkostoa. Turku Energia lahjoittaa jokaisen sopimuksen tuotosta osan Yrittäjä.io:n toiminnan kehittämiseen.

Logo Yrittäjä Sähkö sähkösopimukselle.

Mikä on Yrittäjä.io?

Yrittäjä.io on Suomen suurin kaikille yrittäjille avoin virtuaalinen yhteisö. Yrittäjä.io on digitaalinen alusta, yhteisö ja Facebook-ryhmä, jossa tuhannet yrittäjät keskustelevat, auttavat toisiaan ja kuluttavat sisältöjä päivittäin. Yrittäjä.io tuo uusia työkaluja, palveluita ja malleja suomalaisille yrittäjille digitaalisten palveluiden kautta. Yhteisö on riippumaton ja itsenäinen yhteisö, jolla on palava halu auttaa suomalaisia yrittäjiä menestymään.

Asiakkaanamme saat
Eturinki-etuja
ja alennuksia!

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.