fbpx

Valitse Sydämellä Sähkö – Tehdään auttamisesta arkea.

Valitse Sydämellä Sähkö on ekoteko puhtaamman energiaomatunnon ja paremman huomisen puolesta.

Valitse Sydämellä -palvelu lahjoittaa jokaista sähkösopimusta kohden 10 € asiakkaan valitsemaan kohteeseen – sinun sydämesi asiaan. Tule mukaan talkoisiin!

Sähkösopimuksen energia tuotetaan uusiutuvalla tuulivoimalla.


Perusmaksu: 3,98 €/kk

Energia: 18,48 c/kWh

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Logo Valitse Sydämellä sähkösopimukselle.

Mikä on Valitse Sydämellä?

Valitse Sydämellä -palvelu yhdistää kuluttajan, yrityksen ja merkityksellistä työtä tekevät järjestöt toisiinsa. Toimimme yhteistyössä tunnettujen suomalaisten järjestöjen kanssa. Mukana ovat mm. Mannerheimin lastensuojeluliitto, Kirkkopalvelut ry, Seta, Suomen eläinsuojeluyhdistys, ViaDia, Operaatio Ruokakassi, Kuopion ruoka-apu, Munuais- ja maksaliitto ja Ensi- ja turvakotiliitto.

Rakennamme hyvinvointia Suomeen ja tuomme vastuullisen valinnan ja auttaminen laajasti mahdolliseksi. Toimintamme ensisijainen tarkoitus on tehdä auttamisesta arkea, valinta kerrallaan.

Näin palvelu toimii

 1. Tee sähkösopimus
 2. Toimitamme lahjoitustunnisteen sähkösopimuksen tekemisestä seuraavan kuukauden loppuun mennessä
 3. Siirry Valitse Sydämellä -palveluun ja valitse lahjoituskohde
 4. Kanavoi lahjoituksesi eteenpäin

Merkityksellisiä valintoja

Valitse Sydämellä on palvelu, jossa arjen ostokset tekevät auttamisesta arkea. Jokaisesta palvelun kautta tehdystä ostoksesta lahjoitamme rahaa sinun valitsemaasi kohteeseen. Sinulle pieni ja helppo valinta, jolla on aitoa vaikutusta Sydämesi kohteeseen.

Luotettavaa toimintaa

Varmasti luotettavaa ja läpinäkyvää. Saat jokaisesta tehdystä lahjoituksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Palvelua ohjaavat ja valvovat mukana olevat järjestöt. Vähintään 50 % liikevoitosta menee auttamistyöhön.

Näin Valitse Sydämellä Sähkö -sopimus toimii

Sama hinta koko sopimuskauden ajan

Valitse Sydämellä Sähkö on määräaikainen kahden vuoden (24 kk) sähkösopimus. Sen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua. Sopimukseen sisältyy ekologinen paperiton palvelu ja sähköinen laskutus.

Puhdasta tuulivoimaa

Sähkösopimuksesi tuulienergia otetaan talteen Suomen rannikon merituulipuistoista sekä Pohjanmaan lakeuksilta. Tuulivoiman tuotannosta ei vapaudu lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Sopimuksen teko on helppoa!

Huolehdimme kaikista sähkönmyyjän vaihtoon liittyvistä asioista puolestasi.

Valitse Sydämellä Sähkö hinnat

Turku Energia toimittaa Influenssi Oy:n Valitse Sydämellä -palvelulle tiedot Valitse Sydämellä Sähkö -tuotteelle vahvistuneista sopimusmääristä automaattisena tiedostonsiirtona kuukausittain yhdistyksen ylläpitämän hyväntekeväisyystoiminnan mahdollistamiseksi.

Valitse Sydämellä Sähkö -sopimuksen asiakkaista välitetään seuraavat tiedot: sopimusnumero, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero.

Influenssi Oy käyttää saamiaan tietoja vain hyväntekeväisyyskuponkien kohdentamiseen ja välittämiseen sähkösopimusasiakkaille oman palvelunsa kautta.

Täytä tilauslomake

Täyttämällä lomakkeen asiakaspalvelumme tekee sinulle sopimuksen ja saat siitä vahvistuksen postitse.

Tee sopimus puhelimitse

Solmi sopimus kätevästi puhelimessa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon:

02 262 8111

Tilaa Valitse Sydämellä Sähkö -sopimus

 • Henkilötiedot

 • Sopimustiedot

 • Jos teet täysin uuden sähkösopimuksen, vaihdat sähkötuotteesta toiseen tai olet muuttamassa, voi sopimus alkaa jo kuluvana arkipäivänä. Jos tarvitset sähköä pikaisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.

  Jos siirryt asiakkaaksemme toiselta sähkönmyyjältä, voi sopimus alkaa aikaisintaan 14 päivän kuluttua.
  PP dot KK dot VVVV
 • PP dot KK dot VVVV
 • Muut lisätiedot. Esim. mikäli sopimuskumppaneita on useita, täytä muiden sopimuskumppanien tiedot tähän.
  Sähköntoimitus voidaan muuttotilanteessa aloittaa kuluvaa päivää seuraavasta päivästä. Muuton yhteydessä aiempi määräaikainen sähkösopimus voidaan päättää. Sähkön myyntisopimuksissa noudatamme sähkönmyyntiehtoja SME2014. Ehdot löydät kokonaisuudessaan osoitteesta www.turkuenergia.fi/sme. Tarkistamme asiakastiedot ennen sopimuksen aloittamista Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä ja pyydämme tarvittaessa vakuutta ennen sähköntoimituksen aloittamista.

  Turku Energia toimittaa Influenssi Oy:n Valitse Sydämellä -palvelulle tiedot Valitse Sydämellä Sähkö -tuotteelle vahvistuneista sopimusmääristä automaattisena tiedostonsiirtona joka kuukauden 20. päivä yhdistyksen ylläpitämän hyväntekeväisyystoiminnan mahdollistamiseksi. Valitse Sydämellä Sähkö -sopimuksen asiakkaista välitetään kuukausittain seuraavat tiedot: sopimusnumero, etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero. Turku Energia on saanut asiakkailtaan sopimuksenteon yhteydessä luvan luovuttaa nämä tiedot tämän sopimuksen mukaiseen tarkoitukseen. Influenssi Oy käyttää saamiaan tietoja vain hyväntekeväisyyskuponkien kohdentamiseen ja välittämiseen sähkösopimusasiakkaille oman palvelunsa kautta. Influenssi Oy ei käytä asiakastietoja muuhun jälleenmarkkinointitarkoitukseen ilman asiakkaan lupaa.

Asiakkaanamme saat
Eturinki-etuja
ja alennuksia!

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.