fbpx

Piffen Sähkö – saaristosta kohti huippua tuulisähköllä.

Jokaisen tehdyn sopimuksen tuotosta Turku Energia lahjoittaa osan PIF ry:n tukemiseen.


Perusmaksu: 3,98 €/kk

Energia: 18,48 c/kWh

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Pargas Idrottsföreningen eli Piffen junioriurheilijoita.

Näin Piffen Sähkö -sähkösopimus toimii

Kiinteä hinta

Piffen Sähkö -sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua. Sopimukseen sisältyy myös ekologinen paperiton palvelu sekä sähköinen laskutus.

Puhdasta tuulivoimaa

Kun solmit Piffen Sähkö -sopimuksen, energiasi hankitaan Porin, Raahen, Högsåran sekä Etelä-Pohjanmaan tuulivoimaloista. Tuulivoima on täysin päästötöntä energiaa.

Tukea junioritoimintaan

Tekemällä Piffen Sähkö -sähkösopimuksen tuet samalla seuran junioritoimintaa. Turku Energia lahjoittaa jokaisen sopimuksen tuotosta osan Piffenin junioritoiminnan kehittämiseen.

Piffen Sähkö hinnat

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Tee sopimus EnergiaOnlinessa

Katso tuotetiedot ja tee Piffen Sähkö -sähkösopimus helposti EnergiaOnlinessa.

Tee sopimus puhelimitse

Solmi sopimus kätevästi puhelimessa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon:

02 262 8111

Asiakkaanamme saat
Eturinki-etuja
ja alennuksia!

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.