Tee ympäristöystävällinen Louna Vehreä -sähkösopimus

Ekologinen Louna Vehreä sopii jokaiselle vihreän energian ystävälle. Louna Vehreä seuraa pohjoismaista tukkumarkkinahintaa. Sähkösi on aina oikean hintaista eivätkä satunnaiset hintapiikit näy sähkölaskussasi.

Saat puhtaan energiaomantunnon lisäksi kymmeniä asiakasetuja!

Turku Energia Sähköverkot Oy:n jakeluverkon alueella Louna Vehreä -sähkösopimus on toimitusvelvollinen sähkötuotteemme.

Valitse mittaustapa14,95 snt/kWhPerusmaksu: 3,98 €/kkHinta alv: 24 %Sopimus voimassa toistaiseksi

talo, jonka päällä on tuuliturbiini

Tee ympäristöystävällinen sähkösopimus

Louna Vehreä -sähkösopimus on helppo tehdä

Teet helpoiten sähkösopimuksen 24/7 EnergiaOnline-palvelussamme, tarvitset vain osoitteesi ja pankkitunnuksesi sopimuksen vahvistamiseen. Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Uusissa sopimuksissa on usein tarjolla vain yleissähkö, ja voit valita sen, vaikka sinulla olisi aikaisemmin ollut yösähkö. Valitse tällöin EnergiaOnlinessa sopimusta tehdessäsi mittaustavaksi yleissähkö.

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, katso Yhteystiedot suoraan asiakaspalveluumme.

Louna Vehreä -sähkösopimuksen hinta laskee merkittävästi 1.10.2023 alkaen

Hinnoittelujakson aikana sähköntuotannossa käytettävien polttoaineiden kuten maakaasun ja kivihiilen hinnat olivat pienessä laskussa vaisumpien talousnäkymien sekä lauhana toteutuneen Euroopan talvikauden johdosta. Euroopan maakaasuvarastoja on päästy täydentämään ensi talvikautta varten varsin hyvästä lähtötilanteesta. Pohjoismaissa alkukesä toteutui varsin korkeapainevoittoisena ja kuivana. Kesän aikana säänkuva muuttui ja se on toteutunut pidempään varsin matalapainevoittoisena ja väliin myös tuulisena, mikä on laskenut selvästi spot- ja johdannaishintatasoja. Suomessa Olkiluoto 3 -ydinvoimalaitoksen kaupallisen käytön alkaminen on parantanut selvästi Suomen energiaomavaraisuutta ja tämä seurauksena Suomen aluehinnan ja johdannaishintojen kehitys ovat maltillistuneet.

1.10.2023 alkaen Louna Vehreä -sähkösopimuksen yleissähkön energiahinta laskee noin 25 %, yösähkön päiväenergian hinta noin 22 % ja yösähkön yöenergian hinta noin 18 % verrattuna 1.4.2023 ajankohtaan.

Ilmastoystävällistä sähköä

Puhdas energiaomatunto

Sopimuksen sähkö on 100 % uusiutuvaa energiaa. Se tuotetaan ympäristöystävällisesti tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla.  Valitsemalla Tuulitakuu-palvelun saat sähkösi 100 % tuulienergiana.

Sähkönmyyntiehdot

Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon.

Sopimus on voimassa toistaiseksi

Sopimuksen voi halutessaan irtisanoa 14 vrk irtisanomisajalla. Sopimuksen hinta päivitetään markkinatilanteen mukaan, vähintään kaksi kertaa vuodessa. Hinnan muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse vähintään kuukautta ennen muutoksen ajankohtaa.

Kulutusmäärä max. 60 000 kWh

Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille.

Lisäpalvelut

Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle

Sähkösi tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Voit kuitenkin tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon tilaamalla Ekotakuu Extra, tuki luonnonsuojelulle -palvelun. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu Extra, tukiluonnonsuojelulle -palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Tuulitakuu

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Tilaamalla lisämaksullisen Tuulitakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön kokonaan tuulivoimalaitokselta.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja ja alennuksia

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia
Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.