Louna Nero yhdistää sähkösopimusten parhaat puolet

Louna Nero -sähkösopimus on fiksu yhdistelmä kiinteähintaisen sopimuksen turvallisuutta ja tuntihintaisen sopimuksen edullisuutta. Puolet tuntikohtaisesta sähkönkulutuksestasi laskutetaan kiinteällä hinnalla ja puolet markkinahintaan perustuvalla spot-hinnalla.

Louna_Nero_rgb

50 % kiinteä hinta
50 % spot-hinta

Perusmaksu: 4,50 €/kk
Kiinteä hinta: 9,25 snt/kWh
Pörssisähkö: 0,49 snt/kWh + spot

Sopimus on määräaikainen 12 kk

Tee fiksu Louna Nero -sähkösopimus

Tarjoushintaisia sähkösopimuksia on tarjolla rajattu määrä. Tarjous on voimassa 31.10.2023 asti tai kunnes kampanjaan varattu energiamäärä on myyty loppuun.

Louna Nero -sopimuksessa puolet tuntikohtaisesta sähkönkulutuksestasi laskutetaan kiinteällä hinnalla ja puolet markkinahintaan perustuvalla spot-hinnalla. Kulutettu energia laskutetaan kuukausittain.

Voit saada säästöä sähkölaskuusi hyödyntämällä pörssisähkön edullisimmat tunnit. Esimerkiksi voit lämmittää saunaa vain silloin, kun tuntihinta on edullisempi. Jos sähkönkulutuksesi kohdistuu kalliimmille tunneille, sähkölaskusi voi pörssisähkön osuuden osalta olla suurempi. Sähkön tuntihinnassa voi olla kausivaihteluja, esimerkiksi lämmityskauden aikana sähkön keskimääräinen tuntihintataso voi olla merkittävästi korkeampi.

Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Jos tarvitset sähkösopimuksen voimaan saman päivän aikana, ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Louna Nero -sopimus soveltuu vain kohteisiin, joissa verkkoyhtiö voi lukea mittauslaitteistoja tuntitasolla.

Hinta lasketaan tuntikohtaisesti

Kulutat tietyn tunnin aikana 2 kWh sähköä. Siitä maksat 50 % eli 1 kWh:n kiinteällä hinnalla (9,25 snt/kWh) ja 1 kWh:n sähkön pörssihinnalla (esim. 3 snt/kWh), johon on lisätty sopimuksessa mainittu välityspalkkio (0,49 snt/kWh).

  • Kiinteän hinnan osuus (50 %) 1 kWh, jonka hinta 9,25 snt/kWh
  • Pörssihinta (50 %) kyseisenä tuntina 3 snt/kWh + välityspalkkio 0,49 snt/kWh, yhteensä 3,49 snt/kWh

Kyseisen tunnin hinta yhteensä: 12,74 snt

Laskulla näet kulutuksella painotetun keskihinnan sekä kiinteästä että pörssisähkön osuudesta. EnergiaOnline-palvelusta näet kulutuksesi tarkan tuntierittelyn, jossa näkyvät sekä kiinteähintaisen että pörssihintaisen kulutuksen osuudet sekä perusmaksun määrä.

Miksi valita Louna Nero -sähkösopimus?

Hyödynnä sähkön hintavaihtelut
Voit säästää sähkölaskussa siirtämällä kulutustasi edullisille tunneille ajastamalla tai suunnittelemalla sähkön käyttöäsi etukäteen.

Tuntihinnat näet edeltävänä päivänä
Huomisen tuntihinnat ovat nähtävissä etukäteen esim. Fingridin Tuntihinta-mobiilisovelluksessa, jonka voit ladata myös puhelimeesi.

Kiinteä hinta tuo turvaa
Louna Nero -sähkön hinnan kiinteä osuus on sama koko sopimuskauden ajan eli 12 kk. Näin markkinahinnan muutokset eivät täysimääräisesti vaikuta sinun sähkösi hintaan.

Päästötöntä hiilineutraalia sähköä
Sopimuksen sähkö tuotetaan 100 % ydinvoimalla Suomessa ja muualla Euroopassa.

Hanki Louna Nero -sähkösopimus

  • Sopimus on määräaikainen 12 kk ja päättyy määräajan umpeuduttua. Jos et ole tehnyt uutta määräaikaista sopimusta, turvaamme sähkön toimituksesi uudella toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, joka perustuu kulloinkin voimassa olevaan toimitusvelvolliseen sähkönmyyntituotteeseen.

  • Tähän sopimukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Turku Energian sähkönmyyntiehtoja. Tutustu myös ajantasaiseen palveluhinnastoon. 

  • Kuluttaja-asiakkaan sähkösopimuksen vuosittainen energiamäärä voi olla enintään 60 000 kWh. Mikäli kuluttaja-asiakkaan vuosikulutus ylittää edellä mainitun määrän, sopimus vaihdetaan kulutusmäärää paremmin vastaavalle tuotteelle. Jos olet yritysasiakas, katso sähkösopimukset yrityksille. 

  • Saat monipuoliset asiakasedut ja kuulut Eturinkiin. Tutustu etuihin

Vähennämme päästöjä määrätietoisesti

Istutimme yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 5000 puuta. Metsityshanke kasvattaa hiilinielua ja tukee luonnon monimuotoisuutta.

Rakennamme älykästä energiatulevaisuutta

Teemme jatkuvaa työtä uusien älykkäiden energiaratkaisujen hyväksi. Viemme eteenpäin mm. aurinkoenergiahankkeita ja sähköisen liikenteen käyttöä.

Lisäpalvelut

Ekotakuu Extra

Sähkösi tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla. Voit kuitenkin tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon tilaamalla Ekotakuu Extra -palvelun. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella.

Palvelun hinta on 0,50 €/kk, joka laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä. Saat palvelun käyttöösi sähkösopimusta tehdessäsi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ekotakuu Extra -palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja

Kanta-asiakkaanamme saat käyttöösi kymmeniä erilaisia etuja muun muassa ravintoloihin, teattereihin, autokauppoihin, sisustusliikkeisiin ja harrastuspaikkoihin.

Eturinki

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia

Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.