fbpx

Tee ilmastofiksu Louna Lähi -sähkösopimus!

Haluatko uusiutuvasti tuotetun sähkön, paikallisen energiakumppanin, huolettoman tasaisen hinnan ja etuhintaiset kylpyläreissut? Tee määräaikainen Louna Lähi -sähkösopimus, niin saat koko paketin – ja yli 70 muuta asiakasetua!


logo

Perusmaksu: 3,65 €/kk

Energia: 12,49 c/kWh

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Kampanjakuva.

Louna Lähi -hinnat

Tarjoushintaisia sähkösopimuksia on tarjolla rajattu määrä. Tarjous on voimassa 31.5. asti tai kunnes tarjouserä on myyty loppuun.

Haluatko 100 % tuulienergiaa?

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Palvelun hinta on 0,50 € kuukaudessa. Saat palvelun käyttöösi tehdessäsi Louna Lähi -sähkösopimusta EnergiaOnlinessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tee sopimus EnergiaOnlinessa

Katso tuotetiedot ja tee sähkösopimus helposti EnergiaOnlinessa.

Tee sopimus puhelimitse

Solmi sopimus kätevästi puhelimessa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon:

02 262 8111

Vihreää energiaa läheltä

Vähäpäästöinen valinta

Sähkösopimuksen energia tuotetaan uusiutuvasti tuulienergialla, vesivoimalla sekä biomassalla. Tällä sähkösopimuksella pidät energiaomatuntosi puhtaampana.

 

Sama hinta koko sopimus­kauden

Määräaikainen 24 kk sopimus. Jos muutat, voit siirtää sopimuksen uuteen asuntoosi.

Sähkönjakelu = toimituskulut

Säh­kö­las­ku muo­dos­tuu os­te­tus­ta säh­kös­tä, sen ja­ke­lus­ta ja ve­rois­ta. Saat ko­tiin­kul­je­tuk­ses­ta las­kun pai­kal­li­sel­ta ver­kon­hal­ti­jal­ta. Turun alueella saat sähkön ja jakelun samalla laskulla.

Sopimuksen teko on helppoa!

Tee sopimus netissä, soittamalla tai käymällä meillä. Huolehdimme tarvittaessa vanhan sähkösopimuksesi päättämisestä puolestasi.

Asiakkaanamme saat
Eturinki-etuja ja alennuksia! 

Vastuullisia tekoja puhtaan energiaomantunnon eteen.

Vähennämme päästöjä määrätietoisesti

Istutimme yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 5000 puuta. Metsityshanke kasvattaa hiilinielua ja tukee luonnon monimuotoisuutta.

Uusiutuvat energialähteet ovat meidän juttu

Vuonna 2020 on kaukolämmöstämme jo 80 % ja sähköstämme yli 90 % tuotettu uusiutuvasti.

Rakennamme älykästä energiatulevaisuutta

Teemme jatkuvaa työtä uusien älykkäiden energiaratkaisujen hyväksi. Viemme eteenpäin mm. aurinkoenergiahankkeita ja sähköisen liikenteen käyttöä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.