fbpx

Loimu Sähkö – tue juniorilentopalloa!

Tekemällä Loimu Sähkö -sähkösopimuksen tuet samalla raisiolaista juniorilentopalloa. Turku Energia lahjoittaa jokaisen sopimuksen tuotosta osan Raision Loimun junioritoiminnan kehittämiseen.

Lisäksi saat puhtaan energiaomantunnon ja yli 70 erilaista asiakasetua!

i


Ilmastoystävällinen sähkösopimus näppärästi netistä

Loimu Sähkö -sähkösopimuksen tuulienergia tuotetaan Suomen rannikon merituulipuistoissa sekä Pohjanmaan lakeuksilla. Tuulivoima on täysin päästötöntä, uusiutuvaa energiaa.

Hinnat voimassa toistaiseksi. Sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua.

Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse asiakaspalvelussamme 02 262 8111

Jos olet yritysasiakas ja kulutat sähköä yli 55 000 kWh vuodessa, katso sähkösopimukset yrityksille

Hanki ilmastofiksu sähkösopimus

  • Sopimus on helppo tehdä

  • Sähkösi on tuotettu uusiutuvalla energialla

  • Saat puhtaan energiaomantunnon

  • Saat monipuoliset asiakasedut

Puhdas energiaomatunto logo

Vähennämme päästöjä määrätietoisesti

Istutimme yhteistyössä Turun kaupungin kanssa 5000 puuta. Metsityshanke kasvattaa hiilinielua ja tukee luonnon monimuotoisuutta.

Rakennamme älykästä energiatulevaisuutta

Teemme jatkuvaa työtä uusien älykkäiden energiaratkaisujen hyväksi. Viemme eteenpäin mm. aurinkoenergiahankkeita ja sähköisen liikenteen käyttöä.

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja

Kanta-asiakkaanamme saat käyttöösi yli 70 erilaista etua muun muassa ravintoloihin, teattereihin, autokauppoihin, sisustusliikkeisiin ja harrastuspaikkoihin.

Eturinki

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia

Sähköauton latauspiste kotiin? Onnistuu.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.