fbpx

HC TPS Sähkö – uusiutuvaa energiaa laidasta laitaan.

Jokaisen tehdyn sopimuksen tuotosta Turku Energia lahjoittaa osan HC TPS:n jääkiekkojuniorien tukemiseen.


Perusmaksu: 3,98 €/kk

Energia: 12,95 c/kWh

Sopimus on määräaikainen 24 kk

TPS juniorikiekkoilija aikuisen kiekkoilijan vieressä.

Näin HC TPS Sähkö -sähkösopimus toimii

Kiinteä hinta

HC TPS Sähkö -sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua. Sopimukseen sisältyy myös ekologinen paperiton palvelu sekä sähköinen laskutus.

Puhdasta tuulivoimaa

Kun solmit HC TPS Sähkö -sopimuksen, energiasi hankitaan Porin, Raahen, Högsåran sekä Etelä-Pohjanmaan tuulivoimaloista. Tuulivoima on täysin päästötöntä energiaa.

Tukea juniori­kiekkoiluun

Tekemällä HC TPS Sähkö -sähkösopimuksen tuet samalla turkulaista juniorijääkiekkoa. Turku Energia lahjoittaa jokaisen sopimuksen tuotosta osan HC TPS:n junioritoiminnan kehittämiseen.

HC TPS Sähkö hinnat

Sopimus on määräaikainen 24 kk

Tee sopimus EnergiaOnlinessa

Katso tuotetiedot ja tee HC TPS Sähkö -sähkösopimus helposti EnergiaOnlinessa.

Tee sopimus puhelimitse

Solmi sopimus kätevästi puhelimessa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon:

02 262 8111

Asiakkaanamme saat
Eturinki-etuja
ja alennuksia!

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.