Lisäpalvelut

Ekotakuu – takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Ekotakuulla varmistat, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme Louna Tunti -sopimuksesi sähkön ympäristöystävällisesti tuotettuna. Ekotakuu-palvelun hinta on 0,99 €/kk.

Kaikissa muissa sähkösopimuksissamme sähkö tuotetaan automaattisesti 100 % uusiutuvalla energialla. Näilläkin sopimuksilla voit tehdä vielä ylimääräisen ympäristöteon Ekotakuu Extra -palvelun avulla. Ekotakuu Extra -palvelun hinta on 0,50 €/kk.

Saat palvelun käyttöösi tehdessäsi sähkösopimusta EnergiaOnlinessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelu laskutetaan sähkölaskusi yhteydessä ja se näkyy laskulla omalla rivillään.

Ekotakuu-palvelu on voimassa toistaiseksi ja seuraa sähkösopimuksen voimassaoloa.

Tuulitakuu – 100 % tuulienergiaa

Tuulitakuu-palvelun avulla varmistat, että sähkösi on puhdasta tuulivoimaa. Louna Helppo, Louna Lähi tai Louna Vehreä -asiakkaana ostamasi sähkö koostuu tuuli- ja vesivoimalla sekä biomassalla tuotetusta sähköstä. Tilaamalla lisämaksullisen Tuulitakuu-palvelun hankimme käyttämäsi sähkön kokonaan tuulivoimalaitokselta. Palvelun hinta on 0,50 €/kk.

Saat palvelun käyttöösi tehdessäsi sähkösopimusta EnergiaOnlinessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vuokraa oma aurinkopaneeli Kupittaalta

Voit vuokrata meiltä aurinkopaneelin, jonka tuottaman sähkön hinnan vähennämme sähkölaskustasi kerran kuukaudessa. Sähkölaskulla siis veloitetaan kuukausivuokra ja hyvitetään paneelin tuotanto. Tämän hetken hinnoilla paneelin tuotto on arviolta euron kuukaudessa. Vuokraamalla oman nimikkopaneelin teet kestävän valinnan ympäristöystävällisen uusiutuvan energian puolesta. Palvelun hinta on 4,30 €/kk.

Asiakkaanamme saat Eturinki-etuja ja alennuksia!

Eturinki on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Edut voit lunastaa myymälöissä näyttämällä joko sähköistä tai paperista etukorttiasi.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.