fbpx

Lahjakortti – Anna lahjaksi energiaa,
valoa ja iloa
kaikkialle Suomeen.

Turku Energian lahjakortilla annat lahjaksi paikallista energiaa ja erinomaista asiakaspalvelua!

Energialahjakortti on loistava lahja muistaa vastavalmistunutta, merkkipäivän sankaria tai uuteen kotiin muuttavaa. Lahjakortin voi käyttää Turku Energian tuotteisiin, kuten sähköön, lämpöön ja energianeuvontaan.

Voit valita lahjakortin summaksi 30, 50 tai 100 euroa. Lahjakortin käsittelymaksu on 2,50 €/ostokerta. Lähetämme lahjakortin sinulle postitse ja se on käytettävissä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Energialahjakortti pöydällä auringonkukkakimpun vieressä.

Tilaa lahjakortti

Lahjakortin käyttöohjeet

1. Lahjakortin käyttö

Lahjakortilla voit ostaa mitä tahansa Turku Energian myyntituotteita. Tarjoamme mm. sähköä, lämpöä, energianeuvontaa, aurinkopaneeleja ja sähköautojen latausratkaisuja.

Jos et vielä ole Turku Energian myyntiasiakas, voit solmia sopimuksen myyntituotteesta asiakaspalvelumme tai EnergiaOnline-palvelun kautta.

Turku Energian myyntiasiakkaana voit käyttää lahjasumman tuleviin laskuihisi ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Kerro samalla lahjakortissasi ilmoitettu tunnistenumero.

Lahjakortti hyvittää sovittujen myyntituotteiden laskujen loppusummaa niin kauan, kuin lahjakortin arvoa on jäljellä.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

2. Lahjakortin voimassaoloaika

Energialahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Käyttämättä jäänyttä osuutta ei hyvitetä.

3. Lahjakortti on henkilökohtainen

Lahjakortti on käytettävä henkilökohtaisesti, eikä sitä voi aktivoinnin jälkeen siirtää toiselle henkilölle. Voit kuitenkin muuttotilanteessa siirtää lahjakortissa jäljellä olevan summan uuteen osoitteeseesi.

4. Lahjakortin katoaminen

Turku Energia ei vastaa kadonneesta lahjakortista.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.