Räätälöidyt lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

Meiltä saat räätälöityjä lämpö- ja jäähdytysratkaisuja

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja, joiden avulla pystymme toimittamaan lämpöä ja jäähdytystä myös kaukolämpöverkoston ulkopuolella oleviin kohteisiin. Lämmitysratkaisumme räätälöidään aina asiakkaamme tarpeiden mukaan, luotettavasti ja älykkäästi.

Suunnittelu lähtee asiakkaamme tarpeista. Yhteistyössä asiakkaamme kanssa mietimme energiatehokkaimman tavan tuottaa lämpöä, jäähdytystä tai höyryä.

Hinnoittelumme

Lämmitysratkaisujemme rahoitus vaihtelee tuotantomuotojen mukaan. Investoinnin jakamisesta voidaan sopia tapauskohtaisesti – investoinnin pitää olla molemmille kannattava. Me Turku Energiassa voimme investoida asiakkaan puolesta, jolloin alkupääomaa ei vaadita asiakkaalta.

Ota meihin yhteyttä!

Mika Karbin

Tuotepäällikkö
puh. 02 2628 408
mika.karbin@turkuenergia.fi
LinkedIn

Mika vastaa erikoiskohteiden lämmitys-, jäähdytys- ja höyryratkaisujen myynnistä ja toteutuksesta. Hän osaa kertoa esimerkiksi erilaisista lämpöpumppuihin perustuvista ratkaisuista sekä perinteisten lämmitystapojen ja uusien ratkaisujen yhdistelmistä. Myös tuotekehitys ja markkinointi kuuluvat Mikan tehtäviin.

Jarkko Välimäki

Avainasiakaspäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 293
jarkko.valimaki@turkuenergia.fi

Jarkko vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Jari Kairama

Lämpöpalvelupäällikkö
puh. 02 2628 172
jari.kairama@turkuenergia.fi

Jari vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen sopimuksista, liittymistä ja mittauksista. Hän vastaa myös asiakaslaitetarkastuksista ja teknisestä asiakaspalvelusta.

Lotta Lyytikäinen

Projektipäällikkö
puh. 02 2628 420
lotta.lyytikainen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Lotta vastaa uusien palvelujen, tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista sekä valittujen kohteiden avainasiakasyhteistyöstä.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.