Kysy meiltä höyrylämpöä.

Tarjoamme höyrylämpöä

Turku Energian asiakastarpeiden mukaisesti tuottama teollisuushöyry jättää yritykselle aikaa keskittyä ydinosaamiseen. Analysoimme yrityksesi höyryn käytön tarpeen ja tarjoamme juuri sille sopivan, kustannustehokkaan kokonaisratkaisun. Keskitymme höyryntuotannossamme energiansäästöön ja ympäristöystävällisyyteen: esimerkiksi Artukaisten höyrylämpölaitoksen alueen yrityksille tuottama teollisuushöyry on ulkoisen todentajan toimesta 100 % uusiutuvaksi sertifioitua.

Takaamme yrityksellesi huippuluokkaa olevan toimitusvarmuuden – käytössäsi on aina tasalaatuinen höyry vuoden jokaisena päivänä.

Kiinnostuiko? Ota meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä!

Jari Kairama

Lämpöpalvelupäällikkö
puh. 02 2628 172
jari.kairama@turkuenergia.fi

Jari vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen sopimuksista, liittymistä ja mittauksista. Hän vastaa myös asiakaslaitetarkastuksista ja teknisestä asiakaspalvelusta.

Mika Karbinin henkilökuva.

Mika Karbin

Tuotepäällikkö

puh. 02 2628 408
mika.karbin@turkuenergia.fi
LinkedIn

Mika vastaa erikoiskohteiden lämmitys-, jäähdytys- ja höyryratkaisujen myynnistä, kehittämisestä ja toteutuksesta. Hän osaa kertoa esimerkiksi erilaisista lämpöpumppuihin perustuvista ratkaisuista sekä perinteisten lämmitystapojen ja uusien ratkaisujen yhdistelmistä.

Tommy Rönnqvistin henkilökuva

Tommy Rönnqvist

Avainasiakaspäällikkö

puh. 02 2628 633
tommy.ronnqvist@turkuenergia.fi
LinkedIn

Tommy vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän vastaa taloyhtiöille ja yrityksille tarjottavista lämmitys- ja jäähdytysratkaisuita. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Lotta Lyytikäisen henkilökuva.

Lotta Lyytikäinen

Tuoteryhmäpäällikkö

puh. 02 2628 420
lotta.lyytikainen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Lotta vastaa uusien palvelujen, tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista sekä liiketoiminnan kehityksestä.

Jarkko Välimäki

Avainasiakaspäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 293
jarkko.valimaki@turkuenergia.fi

Jarkko vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.