Viileyttä toimistoon
tai kotiisi
helposti ja läheltä 

Lähijäähdytys on ekologinen ja kompakti tapa kiinteistön viilennykseen

Lähijäähdytys on helppo ja tehokas tapa viilentää kiinteistöä. Vaivaton jäähdytysjärjestelmä tekee asumisesta mukavampaa sekä nostaa kiinteistön arvoa.

Kiinteistökohtainen jäähdytysmoduuli jakaa viileää ilmaa asuntoihin ja tiloihin sisäyksikköjen avulla. Loppukäyttäjälle lähijäähdytysjärjestelmä on hiljainen, huomaamaton ja toimintavarma. Lähijäähdytys tuotetaan energiatehokkaasti ja uusiutuvasti sekä syntyvä lämpö hyödynnetään kaukolämpöverkostossa.

Lähijäähdytys on kuluttajalle huoleton, sillä käyttäjä maksaa jäähdytyksestä kiinteää kuukausihintaa. Kuukausihintaan sisältyy laitteiston käyttämä sähköenergia, huollot, ylläpito ja 24/7 päivystys. Lähijäähdytys sopii kaukolämpöverkon alueen taloyhtiöille sekä kiinteistöille. Jäähdytysjärjestelmä on helpointa asentaa kiinteistöön rakentamisen tai linjasaneerauksen yhteydessä.

Lähijäähdytys on fiksu valinta sinulle sekä kiinteistöllesi

Helppo ja vaivaton

Lähijäähdytyksen huoneistokohtainen laitteisto on huomaamaton ja hiljainen. Ei meluavia ja suuria ulkoyksiköitä tai muita näkyviä laitteita.

Selkeä hinnoittelu

Lämpöpumpun kuluttama sähköenergia sekä laitteiston huolto ja ylläpito sisältyvät kuukausihintaan. Vikatilanteissa päivystää Turku Energian Lämpövalvomo.

Ekologinen ja energiatehokas

Lähijäähdytys hyödyntää kiinteistön hukkalämmön jäähdytysenergiaksi, joten jäähdytys on täysin uusiutuvaa.

Lisäarvoa kiinteistölle

Lähijäähdytys nostaa asumismukavuutta sekä nostaa kiinteistön arvoa. Palvelu sopii niin palvelutaloihin, toimistoihin kuin taloyhtiöihin, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkon alueella.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö meille!

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiantuntijaamme

mika_karbin-238_72dpi_800x533

Mika Karbin

Tuotepäällikkö

puh. 02 2628 408

mika.karbin@turkuenergia.fi

Asiakkaanamme saat
Etupiiri-etuja
ja alennuksia!