fbpx

Keskity yrittämiseen,
me hoidamme
energia-asiasi.

Oikeilla energiavalinnoilla on vaikutusta tuloslaskelmiin. Siksi teimme energiavalinnoista helppoa – pistimme ne pakettiin!

Edullista sähköä yrittäjille

Louna Vakio Yrittäjät on yrittäjille räätälöity turvallinen ja kiinteähintainen sähkösopimus. Edun saaminen edellyttää voimassaolevaa yrittäjäjäsenyyttä ja -numeroa.

Aurinkopaneelit alkaen 6 040 €

Paketti sisältää perusasennuksen ja 12 kpl aurinkopaneeleja. Arvioitu vuosituotanto pienimmällä aurinkopaneelipaketilla on noin 4 100 kWh.

 

Sähköauton latauspiste alkaen 495 €

Paketti sisältää 3,6 kW latauslaitteen. Laskemme mielellämme yrityksesi tarpeisiin sopivan latausratkaisun myös asennuksella tai palvelumallilla. Tarjoushinta ei sisällä alvia.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua.

Laura Vihavaisen kuva.

Laura Vihavainen

Myyntineuvottelija puh. 02 2628 724 laura.vihavainen@turkuenergia.fi Laura auttaa yrityksesi energiaratkaisuiden hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä ja laitetaan energia-asiasi kuntoon!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.