Keskity yrittämiseen,
me hoidamme
energia-asiasi.

Oikeilla energiavalinnoilla on vaikutusta tuloslaskelmiin. Siksi teimme energiavalinnoista helppoa – pistimme ne pakettiin!

Edullista sähköä yrittäjille

Louna Vakio Yrittäjät on yrittäjille räätälöity turvallinen ja kiinteähintainen sähkösopimus. Edun saaminen edellyttää voimassaolevaa yrittäjäjäsenyyttä ja -numeroa.

Kotimaiset aurinkopaneelit

Paketti sisältää perusasennuksen ja 28 kpl aurinkopaneeleja. Arvioitu vuosituotanto pienimmällä aurinkopaneelipaketilla on noin 8 800 kWh.

 

Laadukkaat latausratkaisut

Paketti sisältää 3,6 kW latauslaitteen. Laskemme mielellämme yrityksesi tarpeisiin sopivan latausratkaisun myös asennuksella tai palvelumallilla. Tarjoushinta ei sisällä alvia.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Lähetä meille yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.