fbpx

Keskity yrittämiseen,
me hoidamme
energia-asiasi.

Oikeilla energiavalinnoilla on vaikutusta tuloslaskelmiin. Siksi teimme energiavalinnoista helppoa – pistimme ne pakettiin!

Edullista sähköä yrittäjille

Louna Vakio Yrittäjät on yrittäjille räätälöity turvallinen ja kiinteähintainen sähkösopimus. Edun saaminen edellyttää voimassaolevaa yrittäjäjäsenyyttä ja -numeroa.

Aurinkopaneelit alkaen 12 000 €

Paketti sisältää perusasennuksen ja 28 kpl aurinkopaneeleja. Arvioitu vuosituotanto pienimmällä aurinkopaneelipaketilla on noin 8 800 kWh.

 

Sähköauton latauspiste alkaen 495 €

Paketti sisältää 3,6 kW latauslaitteen. Laskemme mielellämme yrityksesi tarpeisiin sopivan latausratkaisun myös asennuksella tai palvelumallilla. Tarjoushinta ei sisällä alvia.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua.

Hanna Viljanen.

Hanna Viljanen

Myyntineuvottelija

puh. 02 2628 052
hanna.viljanen@turkuenergia.fi
LinkedIn

Hanna auttaa erityisesti pk-yrityksien energiaratkaisujen hankinnassa niin sähkö- kuin palvelutuotteiden kartoituksessa. Ota yhteyttä missä kanavassa vain!

Lähetä meille yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Ota yhteyttä

  • Jos tarvitset sähköä saman tai seuraavan arkipäivän aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.
    MM slash DD slash YYYY

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.