Opiskelija
– hanki kotiisi
aitoa lähienergiaa!

Louna_Lähi_rgb_141,7x113,4pt

Tee nyt Louna Lähi -sähkö­­sopimus
– pääset kaverisi kanssa leffaan!

Sopimuksen sähkö tuotetaan Naantalin uudessa voimalaitoksessa uusiutuvalla puuhakkeella. Valitsemalla Louna Lähi -sähkötuotteen pidät energiaomatuntosi puhtaampana joka ikinen päivä.

Sopimus on määräaikainen 24 kk. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuksen ajan. Jos muutat, voit siirtää sopimuksen uuteen asuntoosi.

Tee sähkösopimus ja näytä opiskelijakorttiasi palvelupisteellämme – saat 2 kpl leffalippuja kaupan päälle! Voit tehdä sopimuksen joko heti EnergiaOnlinessa tai palvelupisteessämme osoitteessa Linnankatu 65.

Tarjous on voimassa 6.9.2018 asti.

Valitse puhdasta lähienergiaa

Vähäpäästöinen valinta

Tuotettu uusiutuvalla puuhakkeella Naantalin uudessa voimalaitoksessa. Tällä sähkösopimuksella pidät energiaomatuntosi puhtaampana.

Sama hinta koko sopimus­kauden

Määräaikainen 24 kk sopimus. Jos muutat, voit siirtää sopimuksen uuteen asuntoosi.

Sähkönjakelu = toimituskulut

Säh­kö­las­ku muo­dos­tuu os­te­tus­ta säh­kös­tä (esim. Louna Lähi), sen ja­ke­lus­ta ja ve­rois­ta. Saat ko­tiin­kul­je­tuk­ses­ta las­kun pai­kal­li­sel­ta ver­kon­hal­ti­jal­ta. Turun alueella saat sähkön ja jakelun samalla laskulla.

Sopimuksen teko on helppoa!

Tee sopimus netissä, soittamalla tai käymällä meillä. Huolehdimme tarvittaessa vanhan sähkösopimuksesi päättämisestä puolestasi.

Katso kampanja­hintamme

Louna Lähi 24 kk

Edullisen energian lisäksi saat kaupan päälle kaksi leffalippua!
Saat liput, kun piipahdat palvelupisteessämme
osoitteessa Linnankatu 65 ja näytät opiskelijakorttiasi.

Yleissähkö

Perusmaksu

2,48 €/kk

Energia

5,65 snt/kWh

Pienessä kerrostaloasunnossa käytetään sähköä vuodessa n. 1800 kWh. Arvioitu vuosikustannus on silloin 131 €. Klikkaa alla olevasta napista EnergiaOnlineen niin voit laskea hinnan eri kulutusmäärillä.

Yösähkö

Perusmaksu

3,78 €/kk

Päiväenergia

6,00 snt/kWh

Yöenergia

4,80 snt/kWh

Mitä eroa on yleis- ja yösähköllä?

Sähkön hinta riippuu siitä miten sähkön kulutusta asunnossa mitataan. Varmista siis vuokranantajaltasi kumpi mittaustapa sinun asunnossasi on käytössä.

Yleissähkössä sähkön hinta on sama kaikkina vuorokaudenaikoina. Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienemmissä asunnoissa.

Yösähkössä sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päivähinta klo 07-22 ja yöhinta klo 22-07. Tätä mittaustapaa käytetään yleensä isommissa asunnoissa ja omakotitaloissa.

Tutustu älykästä energiankäyttöä ja -tuotantoa tukevaan tarjontaamme> tilalle asiakasedut

Energiansäästö alkaa siitä, kun tiedät mihin ja milloin energiaa kuluu

EnergiaOnline-palvelussamme voit helposti seurata sekä sähkön että kaukolämmön energiankäyttö­tietojasi ympäri vuorokauden.

OptiWatti – vaivatonta energiansäästöä sähkölämmittäjälle

Haluatko säästää energiaa ja optimoida asumismukavuuttasi? Tarjoamme sähkölämmitysasiakkaillemme toivottua ratkaisua kodin ja mökin lämmittämiseen.

Aurinkopaneelipaketit avaimet käteen -toimituksena

Hanki meiltä aurinkopaneelit helposti ja nopeasti. Tarjoamme kuluttajille peräti viisi kulutuksen mukaan suunniteltua paneeliratkaisupaketti, jotka sisältävät SaloSolar Oy:n kotimaiset aurinkopaneelit.

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Nyt voit taata, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sähkösi ympäristöystävällisesti tuotettuna ja lisäämme entisestään uusiutuvan energian osuutta myymästämme energiasta.