HC TPS Sähkö –
uusiutuvaa
energiaa
laidasta laitaan. 

Hanki puhdasta sähköä ja tue TPS-juniorijääkiekkoa!

TPS on Suomen suurimpia urheiluseuroja ja juniorikasvattajia. HC TPS ja Turku Energia ovat rakentaneet yhdessä ilmastoystävällisellä tuulienergialla tuotetun HC TPS Sähkö -sähkösopimuksen, joka on teko sekä jääkiekkojuniorien että puhtaamman ympäristön puolesta. Jokaisesta sopimuksesta ohjataan rahallista tukea junnujääkiekkoiluun ja sähkönkäyttäjä nollaa sähkönkulutuksen osalta taloutensa hiilidioksidipäästöt. Hanki sinäkin energiaa ja hyvää mieltä samalla lämärillä - tuetaan yhdessä paikallista junnutoimintaa!

HC TPS Sähkö hinnat

Sopimus on määräaikainen ja voimassa 24 kk.

Yleissähkö

Perusmaksu

3,50 €/kk

Energia

5,98 snt/kWh

Yösähkö

Perusmaksu

3,50 €/kk

Päiväenergia

6,76 snt/kWh

Yöenergia

5,54 snt/kWh

Kausisähkö

Perusmaksu

3,50 €/kk

Päiväenergia

7,23 snt/kWh

Yöenergia

5,92 snt/kWh

Tee sopimus EnergiaOnlinessa

Tee sähkösopimus helposti sähköisessä asiointipalvelussamme. Tarvitset sopimuksen tekemiseen pankkitunnuksiasi.

Tee sopimus täyttämällä sähkösopimuslomake

Teemme sähkösopimuksen puolestasi, jos EnergiaOnlinen käyttö on sinulle vierasta. Täytä oheiseen lomakkeeseen tietosi, jonka jälkeen asiakaspalvelumme tekee sopimuksen ja saat sopimusvahvistuksen postitse.

Tee sopimus puhelimitse

Soita asiakaspalveluumme ja tee sähkösopimus puhelimitse p. 02 2628 111.

Tilaa TPS Sähkö -sopimus

Henkilötiedot

 


Sopimustiedot

 

Jos tarvitset sähköä saman tai seuraavan arkipäivän aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.
Tilaan Ekotakuu Extra-palvelun hintaan 0,50 €/kk. Kohdistamme palvelulla kerättyjä varoja Luonnonperintösäätiön kautta metsien suojeluun Varsinais-Suomen alueella
Olen lukenut ja hyväksynyt sähkösopimuksen ehdot ja henkilötietojeni käsittelyn

Sähkösopimuksessa noudatetaan voimassaolevia verkkopalveluehtoja ja sähkönmyyntiehtoja (VPE2019 ja SME2014). Turku Energia varaa mahdollisuuden tarkistaa asiakastiedot ennen sopimuksen aloittamista Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä ja vaatia tarvittaessa vakuutta ennen sähköntoimituksen aloittamista. Sähköntoimitus voidaan aloittaa aikaisintaan kahden viikon kuluttua sopimuksen syntymisestä. Mikäli asiakkaalla on määräaikainen sähkönmyyntisopimus voimassa, ei tämä sopimus ole pätevä. Sähkönmyyntiehdot löydät kokonaisuudessaan www.turkuenergia.fi/sme.

Muut lisätiedot. Esim. mikäli sopimuskumppaneita on useita, täytä muiden sopimuskumppanien tiedot tähän

Näin HC TPS Sähkö -sähkösopimus toimii

Kiinteä hinta

HC TPS Sähkö -sopimuksen hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Lähetämme sinulle uuden tarjouksen aina vähintään kuukautta ennen sopimusjakson loppua. Sopimukseen sisältyy myös ekologinen paperiton palvelu sekä sähköinen laskutus.

Puhdasta tuulivoimaa

Kun solmit HC TPS Sähkö -sopimuksen, energiasi hankitaan Porin, Raahen, Högsåran sekä Etelä-Pohjanmaan tuulivoimaloista. Tuulivoima on täysin päästötöntä energiaa.

Tukea juniori­kiekkoiluun

Tekemällä HC TPS Sähkö -sähkösopimuksen tuet samalla turkulaista juniorijääkiekkoa. Turku Energia lahjoittaa jokaisen sopimuksen tuotosta osan HC TPS:n junioritoiminnan kehittämiseen.

Asiakkaanamme saat
Etupiiri-etuja
ja alennuksia!