Käännä katse huomiseen.
Valitse kotiisi kestävän kehityksen ratkaisut.

Hanki kotimaiset aurinkopaneelit ilman asennushuolia

Aurinkopaneeleilla pienennät sekä sähkölaskua että hiilijalanjälkeä. Samalla nostat helposti kiinteistösi arvoa.

Energiakumppaninasi räätälöimme juuri sinulle sopivan ratkaisun ja palvelemme myös asennuksen jälkeen. Maksaa voit vaikka osissa.

Kotimaiset aurinkopaneelit asennettuna alk. 6 500 €

Lataa sähköautosi turvallisesti omasta latauspisteestä

Sähköauton lataukseen tarkoitettu latauspiste on palo- ja henkilöturvallinen valinta.

Eikä sen hankinta ole hankalaa, sillä meiltä saat sähköautosi lataamiseen kotona kaiken
tarvittavan: kartoituksen, sopivan latauslaitteen ja asennuksen.

Laadukkaat latauspisteet asennettuna alk. 1 510 €

Asiakkaanamme saat lukuisia kanta-asiakasetuja

Kanta-asiakkaanamme saat käyttöösi kymmeniä erilaisia etuja muun muassa ravintoloihin, teattereihin, autokauppoihin, sisustusliikkeisiin ja harrastuspaikkoihin.

Eturinki

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.