fbpx

Energiaratkaisuja taloyhtiöille

Autamme taloyhtiötäsi uusien energiaratkaisujen hyödyntämisessä. Yhä useampi asukas on kiinnostunut, kuinka talon energia-asioita hoidetaan. Turku Energian asiantuntijat räätälöivät taloyhtiöllesi sopivat energiaratkaisut – oli kyse sähköautojen latauspisteistä, viilennyksestä tai aurinkopaneeleista.

Turku Energian testattujen ratkaisujen avulla voit vaikuttaa kiinteistösi ympäristöjalanjälkeen ja kasvatat samalla kiinteistön arvoa. Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää myynnistämme!

Aurinkoinen kesäetu taloyhtiöille

Tarjoamme kesäetuna 500 euron alennusta taloyhtiöiden aurinkopaneelien hankinnasta Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen jäsenille. Etu on voimassa 31.8. saakka eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Mainitse Kiinteistöliiton etu Lisätietoja-kentässä.

Tilaa uutiskirje
ja hyödynnä edut!

Julkaisemme noin neljä kertaa vuodessa taloyhtiöpäättäjille suunnattua uutiskirjettä. Kirjeen avulla pysyt ajan tasalla siitä, mitä taloyhtiön energia-asioissa kannattaa ottaa huomioon.

Ilmainen jäähdytyskartoitus Turun seudulla

Tarjoamme 10 ensimmäiselle Kiinteistöliiton jäsenelle ilmaisen jäähdytyskartoituksen 1.4.-30.6.2022 välisenä aikana. Kartoituksessa selvitämme mahdollisuudet kiinteistön liittämiseksi joko kauko- tai lähijäähdytykseen. Kartoituksen avulla saat tarvittavan tiedon jäähdytysjärjestelmän jatkosuunnittelulle ja kustannusarvion laatimiselle.

Tilaa kartoitus alla olevan linkin kautta ja mainitse viestikentässä Kiinteistöliiton jäsenetu.

Tilaa taloyhtiöpäättäjien uutiskirje

Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Sähköpostiosoite

Ota yhteyttä asian­tuntijoihimme

Ratkaistaan yhdessä taloyhtiösi energia-asioihin liittyvät haasteet! Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa yhteyshenkilöömme tai jättää meille yhteystietosi.

Jorma Laaksonen.

Jorma Laaksonen

Avainasiakaspäällikkö, sertifioitu sähkökauppias puh. 02 2628 117 jorma.laaksonen@turkuenergia.fi Jorman asiakkaita ovat isännöitsijät ja suuret yritykset pääsääntöisesti Turun seudulla. Hän hoitaa sähkön myyntiä asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella. Ollaan yhteydessä!

Susanna Tuominen.

Susanna Tuominen

Avainasiakaspäällikkö puh. 02 2628 880 susanna.tuominen@turkuenergia.fi LinkedIn Susanna vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.