Energiaratkaisuja taloyhtiöille

Autamme taloyhtiötäsi uusien energiaratkaisujen hyödyntämisessä. Yhä useampi asukas on kiinnostunut, kuinka talon energia-asioita hoidetaan. Turku Energian asiantuntijat räätälöivät taloyhtiöllesi sopivat energiaratkaisut – oli kyse sähköautojen latauspisteistä, viilennyksestä tai aurinkopaneeleista.

Turku Energian testattujen ratkaisujen avulla voit vaikuttaa kiinteistösi ympäristöjalanjälkeen ja kasvatat samalla kiinteistön arvoa. Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää myynnistämme!

Uuden lämmönjakokeskuksen tilaajalle 500 € etu

Onko taloyhtiönne lämmönjakokeskus tullut vaihtoikään? Turku Energia tarjoaa 500 euron edun 30.6.2023 mennessä tilattuihin uusiin älykkäisiin kaukolämmön lämmönjakokeskuksiin.

Tilaa uusi lämmönjakokeskus oivaltajat@turkuenergia.fi ja mainitse viestissä, että taloyhtiö on Kiinteistöliiton jäsen. Tarjous voimassa 30.6.2023 asti Turku Energian kaukolämpöverkon alueella.

Tilaa uutiskirje
ja hyödynnä edut!

Julkaisemme noin neljä kertaa vuodessa taloyhtiöpäättäjille suunnattua uutiskirjettä. Kirjeen avulla pysyt ajan tasalla siitä, mitä taloyhtiön energia-asioissa kannattaa ottaa huomioon.

Autamme taloyhtiötäsi energia-asioiden hoitamisessa

Asiantuntijamme räätälöivät taloyhtiöllesi sopivat energiaratkaisut – oli kyse sähköautojen latauspisteistä, lämmitys- tai jäähdytysratkaisuista tai aurinkovoimaloista.

Turku Energian laadukkaiden toteutusten avulla voit vaikuttaa kiinteistösi ympäristöjalanjälkeen ja kasvatat samalla kiinteistösi arvoa. Tutustu ja kysy lisää!

Tilaa taloyhtiöpäättäjien uutiskirje

Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Sähköpostiosoite

Ota yhteyttä asian­tuntijoihimme

Ratkaistaan yhdessä taloyhtiösi energia-asioihin liittyvät haasteet! Voit ottaa yhteyttä kehen tahansa yhteyshenkilöömme tai jättää meille yhteystietosi.

Jorma Laaksonen.

Jorma Laaksonen

Avainasiakaspäällikkö, sertifioitu sähkökauppias

02 2628 117

jorma.laaksonen@turkuenergia.fi

Jorman asiakkaita ovat isännöitsijät ja suuret yritykset pääsääntöisesti Turun seudulla. Hän hoitaa sähkön myyntiä asiantuntevasti yli 20 vuoden kokemuksella. Ollaan yhteydessä!

Susanna Tuominen.

Susanna Tuominen

Avainasiakaspäällikkö

02 2628 880

susanna.tuominen@turkuenergia.fi

LinkedIn

Susanna vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.