fbpx

Lataa Etupiiri-kortti

Sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakkaana olet automaattisesti mukana Etupiiri-ohjelmassa, jonka avulla voit säästää vuoden aikana satoja euroja.

Saat helpoiten hyödynnettyä edut lataamalla puhelimeesi Etupiiri-mobiilikortin. Hankit sen käden käänteessä:

  1. Lähetämme sinulle Etupiiri-mobiilikortin latauslinkin tekstiviestillä kun sähkö- tai lämpösopimuksesi astuu voimaan.
  2. Lataa ilmainen Cardu-sovellus puhelimeesi klikkaamalla tekstiviestin linkkiä tai hae sovellus Google Play- tai App Store-mobiilisovelluskaupasta.
  3. Kirjaudu sisään joko luomalla tili tai käyttämällä Facebook- tai Google-tunnuksiasi.
  4. Kun avaat sovelluksen, löydät automaattisesti Etupiiri-korttisi Cardu-sovelluksen lompakosta. Sovellus tunnistaa sinut kirjautuessa antamasi matkapuhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi perusteella.
  5. Varmistathan, että sähkö- tai lämpösopimuksesi asiakastiedoissa ovat samat, ajantasalla olevat yhteystiedot. Päivitä tarvittaessa tietosi EnergiaOnlinessa tai ilmoita muutoksista asiakaspalveluumme.

Paperinen kanta-asiakaskortti

Mikäli et voi itse hyödyntää mobiilikorttia, täytä alla oleva tilauslomake, niin toimitamme paperisen kortin sinulle kahden viikon kuluessa. Kesä- ja heinäkuun aikana tehdyt tilaukset toimitetaan lomakauden takia vasta elokuun aikana. Paperinen Etupiiri-kortti on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Rinnakkaiskortti

  • Etupiiri-kortti on asiakaskohtainen. Jos haluat rinnakkaiskortin, voit tilata sen alla olevista painikkeista.
  • Jos sopimus on vain sinun nimelläsi (esim. Esko Energinen) ja haluat  rinnakkaiskortin paperisena tai sähköisenä puolisollesi (Elli Energinen), täytä tilauslomakkeeseen asiakasnumerosi ja yhteystietokenttiin omat tietosi. Lisätietoja-kohtaan kirjoita, kenelle rinnakkaiskortti tilataan (esim. Elli Energinen). Lähetämme paperisen rinnakkaiskortin postitse. Sähköisen mobiilikortin lataamiseksi saat tekstiviestin mahdollisimman pian.

Tilaa Etupiiri-kortti

Etupiiri-kortin tilaus

Etupiiri – Paperisen kortin tilaus

Rinnakkaiskortin tilaus

Solmi sähkösopimus
ja liity Etupiiriin!

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.