Tilaa Etupiiri-kortti

Sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakkaana olet automaattisesti mukana Etupiiri-ohjelmassa, jonka avulla voit säästää vuoden aikana satoja euroja.

Saat helpoiten hyödynnettyä edut lataamalla puhelimeesi sähköisen Etupiiri-kortin. Hankit sen käden käänteessä:

  • Saat meiltä 3.5. tekstiviestin, kun sähköinen Etupiiri-korttisi on käytettävissä. Lataa Cardu-sovellus puhelimeesi siinä olevan linkin kautta. Kirjaudu sisään joko luomalla tili tai käyttämällä Facebook- tai Google –tunnuksiasi.
  • Kun avaat sovelluksen, löydät automaattisesti Etupiiri-korttisi Cardu-sovelluksen lompakosta. Sovellus tunnistaa sinut matkapuhelinnumerosi perusteella. Varmistathan, että sähkö- tai lämpösopimuksesi asiakastiedoissa on voimassa oleva matkapuhelinnumero. Päivitä tarvittaessa tietosi EnergiaOnlinessa tai ilmoita muutoksista asiakaspalveluumme.

Paperinen kanta-asiakaskortti

Mikäli et voi itse hyödyntää mobiilikorttia, täytä alla oleva tilauslomake, niin toimitamme paperisen kortin sinulle kahden viikon kuluessa. Paperinen Etupiiri-kortti on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Rinnakkaiskortti

  • Etupiiri-kortti on asiakaskohtainen. Jos haluat rinnakkaiskortin, voit tilata sen alla olevista painikkeista.
  • Jos sopimus on vain sinun nimelläsi (esim. Esko Energinen) ja haluat  rinnakkaiskortin paperisena tai sähköisenä puolisollesi (Elli Energinen), täytä tilauslomakkeeseen asiakasnumerosi ja yhteystietokenttiin omat tietosi. Lisätietoja-kohtaan kirjoita, kenelle rinnakkaiskortti tilataan (esim. Elli Energinen). Lähetämme paperisen rinnakkaiskortin postitse. Sähköisen mobiilikortin lataamiseksi saat tekstiviestin mahdollisimman pian.

Tilaa Etupiiri-kortti

Etupiiri-kortin tilaus

Tilaa paperinen Etupiiri-kortti

Rinnakkaiskortin tilaus

Solmi sähkösopimus
ja liity Etupiiriin!