fbpx

Kanta-asiakasohjelma Etupiiri

Miltä kuulostaisi ravintolaillallinen, jossa maksaisit vain toisesta pääruuasta? Tulisiko teatterissa käytyä useammin, jos lipusta saisi 5 euron alennuksen? Jos suunnittelet uuden hybridiauton ostoa, niin helpottaisiko päätöstäsi lupaus ilmaisista huolloista kahdeksi vuodeksi?

Etupiiri on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta saat rahanarvoisia etuja kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Pääset automaattisesti hyödyntämään monipuolisia etuja, kun olet sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakas.

Etupiiri-kanta-asiakaskortti, josta putoaa esineitä. Kollaasikuva.

Etupiiriläisenä herkuttelet, harrastat ja hankit edullisemmin

Kanta-asiakkaanamme saat:

  • Pysyviä etuja palveluista ja tuotteista kymmenistä yrityksistä ja verkkokaupoista. Mukana on monipuolinen joukko eduntarjoajia aina autoliikkeistä päivittäistavarakauppaan ja ravintoloihin.
  • Vaihtuvia etuja, kuten alennuksia teatterinäytöksiin ja ravintoloihin.

Saat tietää uusista eduista lukemalla Etupiiri-uutiset – onko meillä oikea sähköpostiosoitteesi?

Kerromme sinulle uusista eduista ja muista ajankohtaisista asioista sähköpostitse Etupiiri-uutisviestillä neljä kertaa vuodessa. Muistathan päivittää sähköpostiosoitteesi joko:

Etupiiri kanta-asiakas kortti.

Tilaa sähkösopimus
ja liity Etupiiriin!

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.