fbpx

Energiatehokkuus maksaa itsensä takaisin.

Energiatehokkuus yrityksessä

Anna meidän auttaa energiansäästössä eteenpäin! Tutustu vinkkeihimme ja ohjeisiimme tehokkaasta ja turvallisesta energiankäytöstä. Näillä ohjeilla pääset helposti alkuun ja voit pian huomata yrityksesi energiankulutuksen pienentyneen.

Seuraa yrityksesi sähkönkäyttöä

Yritysasiakkaanamme saat käyttöösi sähköisen EnergiaOnline-palvelumme, jossa voit seurata yrityksesi energiankulutusta aina tuntitasolle asti.

Palvelussa pääset analysoimaan energiankulutustasi koko asiakkuutesi ajalta. Huomaat helposti yrityksesi energiankulutuksessa tapahtuneet muutokset ja halutessasi saat lisättyä kulutustietoihin omia muistiinpanojasi. Niiden avulla muistat toiminnassasi tapahtuneet muutokset kuten vaikkapa led-valaistuksen käyttöönottoajankohdan.

Palvelun avulla voit myös helposti hoitaa kaikki energiaan liittyvät asiat kanssamme.

Alueellinen energianeuvonta Varsinais-Suomessa

Energia- ja ympäristökysymyksissä ei kannata jäädä yksin, vaan kääntyä asiantuntijoiden puoleen. Suosittelemme asiakkaillemme yhteistyökumppanimme Valonian asiantuntijapalveluiden käyttöä.

Valonian yrityspalvelut tarjoavat tietoa, neuvontaa ja koulutusta yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintatapojaan ja tehokkuuttaan kestävällä tavalla. Aiheina ovat mm. energiatehokkuus ja energiansäästö, materiaalitehokkuus, logistiikka sekä yritysten ympäristöasioiden kehittäminen.

Seuraavaksi

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.