Energianeuvonnan
palvelut

Asiantuntevaa apua energianeuvojalta

Kodin energiankulutuksesta on helpompi säästää, kun tietää, mihin sähköä kuluu. Tekninen energianeuvojamme Päivi Rae opastaa tapoihin mitata omaa kulutustasi.

Huomioithan, että voimme keskustella sähkösopimukseen ja energiankulutukseen liittyvistä asioista vain niiden henkilöiden kanssa, joiden nimissä sähkösopimus on. Vaihtoehtoisesti voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asiaa puolestasi. Saat valtakirjan tältä sivulta.

Palvelut ovat tarjolla vain Turku Energian tai Turku Energia Sähköverkkojen asiakkaille.

 

Lisäksi olemme jo vuosia tehneet yhteistyötä Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskuksen, Valonian, kanssa.

Lainaa energiankulutusmittaria

Asiakkaanamme voit lainata meiltä helppokäyttöisiä ja tarkkoja energiankulutusmittareita. Mittareita voit lainata asiakaspalvelupisteiltä ja osalta Turun alueen kirjastoilta.

Lue lisää energiankulutusmittareista

Ilmaista energianeuvontaa kahdesti viikossa

Voit tulla keskustelemaan energianeuvojamme kanssa mittaustuloksistasi tai Sähkötohtorin tuloksista ilman etukäteisvarausta keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13.00–15.00. Varaa vierailulle aikaa noin 15–30 minuuttia. Sijaitsemme osoitteessa Linnankatu 65, Turku.

Jos asiasi on pidempi, haluat varmistaa että aika varataan juuri sinulle tai haluat tulla jonakin muuna aikana, voit varata ajan alla olevalla lomakkeella. Tervetuloa!

Energianeuvojan kotikäynti

Voit myös tilata maksullisen energianeuvojan kotikäynnin. Hinnan näet palveluhinnastosta. Mieti etukäteen ne asiat, joihin haluaisit selvyyttä ja kerro ne etukäteen käyntiajan sopimisen yhteydessä. Siten saamme yhdessä parhaan tuloksen kotikäynnistä. Sinähän olet kotisi paras asiantuntija! Varaa energianeuvojan kotikäynti alla olevalla lomakkeella.

Yritysten energiaratkaisut

Haluatko keskustella yrityksesi energiaratkaisuista tai jättää yhteydenottopyynnön? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi tällä sivulla olevalla lomakkeella, niin yritysmyyjämme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Energianeuvojan opissa

Kolmihenkinen turkulaisperhe tutustui energianeuvojan opastamana tapoihin mitata omaa kulutustaan.

Varauslomake

Huomioithan, että voimme keskustella sähkösopimukseen ja energiankulutukseen liittyvistä asioista vain sen henkilön/henkilöiden kanssa, jonka nimissä sähkösopimus on. Vaihtoehtoisesti voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asiaa puolestasi. Saat valtakirjan tältä sivulta. Palvelut ovat tarjolla vain Turku Energian tai Turku Energia Sähköverkkojen asiakkaille.

Voit tarkistaa numeron sähkölaskustasi.

Kirjoita alla oleviin kenttiin kolme sinulle sopivinta ajankohtaa (pvm ja kellonaika 2h tarkkuudella) aukioloaikojemme puitteissa.

Henkilökohtaista palvelua – kuten sinulle sopii.