Mitä puhdas
energiaomatunto
merkitsee sinulle?

Tekoja puhtaamman
energiaomantunnon eteen

Energiaomatunto kiteytyy meillä Turku Energiassa kolmeen asiaan: älykkäisiin ratkaisuihin, kestäviin energiatekoihin ja puhtaampaan energiantuotantoon.

Tavoitteemme mukaisesti vuoteen 2020 loppuun mennessä 70 % myymästämme sähköstä ja lämmöstä on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä.

Yhtiönä meidän puhdas energiaomatuntomme syntyy siitä, että teemme kestävää energiatulevaisuutta päivittäin, yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tältä sivulta löydät vinkkejämme, millä voit vielä parantaa omaa energiaomatuntoasi vielä lisää.

Tutkimus: Omatunto ohjaa joka toista suomalaista energiaratkaisuissa

Ohjaako omatunto sinun energiaratkaisujasi? Todennäköisimmin kyllä, jos olet yli 60-vuotias omakotitalossa asuva mies. Todennäköisimmin ei, mikäli olet 18–30-vuotias rivitalossa asuva nainen. Näin kertoo Innolink Researchillä teettämämme kyselytutkimus. Tunnistatko itsesi?

energiaomatunto_rgb

Energiansäästövinkkejä joka kotiin!

Valitse omalle energiaomatunnollesi paras sähkösopimus

Erotu eduksesi päästöttömällä energialla

Ekologinen Louna Vihreä sopii jokaiselle vihreän energian ystävälle. Sähkösi muodostuu tuulienergiasta ja 100 % uusiutuvasta vesivoimasta.

Hintavarmuutta 100 % uusiutuvalla vesivoimalla

Louna Vesi on on määräaikainen kaksivuotinen sähkösopimus, jossa sähkön hinta pysyy samana koko ajan. Hintavarmuuden lisäksi sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.

Paras energia tulee lähimetsistä

Louna Lähi on määräaikainen 24 kk sähkösopimus, jonka energia
tuotetaan lähimetsiemme puuhakkeesta Naantalin uudessa voimalaitoksessa.

70 % vihreämpää energiaa vuoteen 2020 loppuun mennessä.

Tutustu älykästä energiankäyttöä ja -tuotantoa tukevaan tarjontaamme

Energiansäästö alkaa siitä, kun tiedät mihin ja milloin energiaa kuluu

EnergiaOnline-palvelussamme voit helposti seurata sekä sähkön että kaukolämmön energiankäyttö­tietojasi ympäri vuorokauden.

OptiWatti – vaivatonta energiansäästöä sähkölämmittäjälle

Haluatko säästää energiaa ja optimoida asumismukavuuttasi? Tarjoamme sähkölämmitysasiakkaillemme toivottua ratkaisua kodin ja mökin lämmittämiseen.

Aurinkopaneelipaketit avaimet käteen -toimituksena

Hanki meiltä aurinkopaneelit helposti ja nopeasti. Tarjoamme kuluttajille peräti viisi kulutuksen mukaan suunniteltua paneeliratkaisupaketti, jotka sisältävät SaloSolar Oy:n kotimaiset aurinkopaneelit.

Takuulla ympäristöystävällistä energiaa

Nyt voit taata, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä! Pienestä lisämaksusta me hankimme sähkösi ympäristöystävällisesti tuotettuna ja lisäämme entisestään uusiutuvan energian osuutta myymästämme energiasta.

Testaa millainen
energiaomatunto
sinulla on!