fbpx
Kulttuuri & elämykset Harrasta

Teatteriliput etuhintaan

35 €

Linnateatteri

Linnateatterin ”FÖLIN ALTA – päätön revyy päättäjistä” on kesän 2022 riemastuttavin esitys turkulaisesta maailmanmenosta rakennuksineen ja poliitikkoineen. Saat liput näytelmään etuhintaan 35 €/kpl (norm. 38 €).

Näytelmä esitetään Ruissalon Tapahtumatelakan kesäteatterissa.

Lunasta etu näyttämällä Eturinki-kortti lippukassalla. Jos teet varauksen, mainitse etu, ja näytä etukortti noutaessasi lippuja.

linnateatteri.fi

Takaisin etuihin
Linnateatteri.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.