fbpx
Hanki Kodin palvelut & tuotteet

Laadukas Panasonic-ilmalämpöpumppupaketti

Wifi-sovitin 0 €

K-rauta Kuninkoja

Etukorttia näyttämällä saat ilmalämpöpumppupakettiin wifi-sovittimen veloituksetta kaupan päälle. Tarjouspakettiin kuuluu Panasonic CZ25TKE -ilmalämpöpumppu, Comfort Cloud (Wifi-sovitin CZ-TACG1) sekä asennus.

Lunasta etu näyttämällä etukorttia K-Rauta Kuninkojan myymälässä (Itäniityntie 9, Raisio). Voit myös ottaa suoraan yhteyttä LVI-osastolle: puh. 0290 074 810 tai rakennustarvike.kuninkoja@k-rauta.fi. Mainitse Eturinki-etu yhteydenotossasi.

k-rauta.fi

Takaisin etuihin
Panasonic ilmalämpöpumppu.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.