fbpx
Harrasta Kulttuuri & elämykset

-5 € teatterilipusta

-5 €

Turun Kaupunginteatteri

Saat 5 euron alennuksen peruslipun hinnasta Turun Kaupunginteatterin omiin näytelmiin. Lunasta etu näyttämällä etukorttia teatteritalon lippukassalla. Etu on voimassa maanantaista torstaihin. 2 lippua/asiakas. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

teatteri.turku.fi

Takaisin etuihin
Turun Kaupunginteatteri.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.