fbpx
Hanki Kodin palvelut & tuotteet

5 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista

-5 %

Ruohonjuuri

Saat -5 % kaikista normaalihintaisista ostoksista. Etu on voimassa Turun ja Raision Ruohonjuuri-myymälöissä sekä verkkokaupassa.

Lunasta etu näyttämällä etukorttia tai verkkokaupassa etukoodilla. Etukoodin saat Cardu-sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä Turku Energian asiakaspalveluun.

ruohonjuuri.fi

Takaisin etuihin
Ruohonjuuri, eko- ja luomutuotteiden erikoismyymäläketjun logo.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.