fbpx
Hanki Sisustus & muoti

10 % alennus HELMI-laukusta

-10 %

Mum's

Saat 10 % alennuksen Mum’sin HELMI-laukusta. Sädehtivässä helmikirjaillussa käsilaukussa on yhden Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ”Skumpan-menevä” tasku, joka varmistaa asianmukaisen kuljetuksen juhlajuomalle.

Etu on voimassa vain verkkokaupassa. Verkkokaupan alennuskoodin saat Cardu-sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä Turku Energian asiakaspalveluun.

mums.fi

Takaisin etuihin
Käsilaukku.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.