Ilmalämpöpumppu etuhintaan

26.06.2020

Saat Midea Xtreme 12 -ilmalämpöpumpun etuhintaan 869 € (ovh 925 €). Modernissa ilmalämpöpumpussa on portaaton invertteriteknologia, energiaa säästävä valmiustila ja tehokas ilman kaksoissuodatus. R32-kylmäaineella. Energialuokka A+++/A++. Tilasuositus 40–100 m². SCOP 4,6.   Voimassaoloaika: Toistaiseksi voimassa Lunasta etu: Näytä etukorttia myymälässä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä LVI-osastolle. Mainitse Eturinki-etu yhteydenotossasi. Katso yhteystiedot ja aukioloajat: k-rauta.fi

-15 % sisä- ja ulkovalaisimista

08.04.2019

Saat 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista sisä- ja ulkovalaisimista. Etu on voimassa vain myymälässä.   Voimassaoloaika: Toistaiseksi voimassa Lunasta etu: Näytä etukorttia myymälässä. Katso yhteystiedot ja aukioloajat: k-rauta.fi

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.