Kulttuuri & elämykset Liikunta & vapaa-aika

Paavo Nurmi Gamesin liput kaksi yhden hinnalla

Voimassa 31.5. asti

Paavo Nurmi Games

Pääset seuramaan maailmanluokan yleisurheilua Paavo Nurmen stadionilla 13.6. huikeaan etuhintaan – kaksi yhden hinnalla! Toimi nopeasti, sillä etuhintaisia lippuja on rajoitetusti. Etu koskee lippukategorioita pääkatsomo B, takasuoran katsomo C sekä kaarrekatsomo D. Maksimi kertaostos 6 kpl.

World Athletics Continental Tour on maailman suurin yleisurheilun kilpailusarja, jonka korkeimmalle Gold-tasolle Paavo Nurmi Games kuuluu. Paavo Nurmi Games on osa Paavo Nurmen muistoa kunnioittavaa Paavo Nurmi Festivaalia. Turun Urheiluliitto järjesti ensimmäiset Paavo Nurmen kisat suurjuoksijalleen Paavo Nurmelle 60-vuotissyntymäpäivälahjaksi kesäkuussa 1957.

Tule katsomaan kun Euroopan mestarit Wilma Murto, Topi Raitanen ja Reetta Hurske kohtaavat haastajat maailman huipulta Paavo Nurmen stadionilla!

 

Voimassaoloaika: Etu on voimassa 31.5.2023 asti tai niin kauan kuin etuhintaisia lippuja riittää.

Lunasta etu: Verkkopalvelun etulinkin saat Cardu-sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä Turku Energian asiakaspalveluun.

Tutustu palveluun: paavonurmigames.fi

Takaisin etuihin
Keihäänheittäjä Oliver Helander taustallaan urheilukentän laitamainoksessa Turku Energian logoja.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.