Kodin palvelut & tuotteet

Pankin oma nimetty yhteyshenkilö, jonka tavoitat aina

OmaSp

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön, jonka tavoitat aina. Edun voimassaoloalue on Varsinais-Suomi.

Lisäksi:

  • Ovemme ovat auki joka arkipäivä
  • Voit asioida kaikissa pankkiasioissa ilman ajanvarausta
  • Hoidat yrityksen ja perheen pankkiasiat saman asiantuntijan kanssa
  • Saat lainapäätöksen nopeasti

 

Voimassaoloaika: Toistaiseksi voimassa.

Lunasta etu: Näytä etukorttia tapaamisessa.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: omasp.fi/turku

Takaisin etuihin
Tapaaminen OmaSp:n kanssa.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.