fbpx
Kulttuuri & elämykset

Qui? [Kui?] -revyyn liput etuhintaan

Linnateatteri

Saat Linnateatterin Qui? [Kui?] -revyyn liput etuhintaan 38 €/kpl (norm. 40 €).

 

Missä juustot ovat homeessa ja kuninkaat aurinkoisia?

Mistä löytyy Italian kuuluisin maalaus, punaisimmat myllyt ja huipputreenatut… no joo.

Qui? [Kui?] – kupliva revyy Ranskanmaasta – vie katsojat pikantille Gallian ympäriajolle alle kahdessa tunnissa.

C’est la vie.

Rooleissa: Jarmo Koski, Elviira Kujala, Anna-Sofia Tuominen, Thomas Dellinger, Joonatan Perälä

 

Voimassaoloaika: Voimassa esityskauden ajan eli 21.1.2023 asti.

Lunasta etu: Näytä etukorttia lippukassalla. Jos teet varauksen, mainitse Eturinki-etu, ja näytä etukortti noutaessasi lippuja.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: linnateatteri.fi

Takaisin etuihin
Linnateatterin Qui.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.