Liikunta & vapaa-aika

Jalkapalloliput kaksi yhden hinnalla TPS–HIFK-otteluun

Voimassa 24.8. klo 18.30.

FC TPS

Saat kaksi normaalihintaista pääsylippua yhden hinnalla. Liput ovat ostettavissa pelipäivänä Veritas Stadionin lipunmyynnistä. Myynti alkaa tunti ennen ottelun alkua.

Etu on voimassa seuraavassa ottelussa:
24.8. FC TPS – HIFK klo 18.30

 

Voimassaoloaika: Voimassa 24.8.2023

Lunasta etu: Näytä etukorttia lipunmyynnissä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: fc.tps.fi

Takaisin etuihin
TPS, Turun Palloseuran urheilijoita juoksemassa.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.