Etukortin tilaus

Sähkönmyynnin tai lämmön kuluttaja-asiakkaana olet automaattisesti mukana Eturinki-ohjelmassa, jonka avulla voit säästää vuoden aikana satoja euroja.

Lataa Eturinki-mobiilikortti tai tilaa paperinen etukortti.

Eturinki.

Lataa Eturinki-mobiilikortti

Saat helpoiten hyödynnettyä edut lataamalla puhelimeesi Eturinki-mobiilikortin. Hankit sen käden käänteessä:

  1. Lähetämme sinulle tekstiviestin, kun oma mobiilikorttisi on käytettävissä. Mobiilikortin linkki toimitetaan kaikille sopimuskumppaneille.
  2. Voit hakea Cardu-sovelluksen tekstiviestissä olevan linkin kautta tai suoraan Google Play- tai App Store -mobiilisovelluskaupasta. Tekstiviestin linkkiä ei siis ole välttämätöntä käyttää.
  3. Luo Carduun oma tili. Käytä samoja yhteystietoja, jotka ovat sähkö- tai lämpösopimuksessasi.
  4. Kun kirjaudut Carduun, näkyy sinulla automaattisesti Eturinki-mobiilikortti sovelluksen lompakossa. Sovellus tunnistaa sinut kirjautuessa antamasi matkapuhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi perusteella.
  5. Varmistathan, että sähkö- tai lämpösopimuksesi asiakastiedoissa ovat samat, ajantasalla olevat yhteystiedot. Päivitä tarvittaessa tietosi EnergiaOnlinessa tai ilmoita muutoksista asiakaspalveluumme.

Etukortti on sopimuskohtainen.

Tilaa paperinen kanta-asiakaskortti

Mikäli et voi itse hyödyntää mobiilikorttia, täytä alla oleva tilauslomake, niin toimitamme paperisen kortin sinulle kuukauden sisällä.

Kesä- ja heinäkuun aikana tehdyt tilaukset toimitetaan lomakauden takia vasta elokuusta alkaen. Myös joulun ja vuodenvaihteen aikana tilausten toimituksessa voi olla viivettä.

Paperinen etukortti on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Etukortti on sopimuskohtainen.

  • Saat Eturinki-viestin sähköpostiisi kuusi kertaa vuodessa. Viestin lukemalla saat kuulla aina ensimmäisenä uusista eduista!

Solmi sähkösopimus
ja liity Eturinkiin!

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.