Kodin palvelut & tuotteet Verkkokaupat

Etu 12 kk määräaikaistalletukselle

voimassa 31.10.2023 asti

Aktia

Markkinoilla on palattu normaaliin plusmerkkisten korkojen aikaan, ja talletuksille saa taas korkoa. Nyt tarjoamme Turku Energian Eturinki-asiakkaille 3,7 %:n koron vähintään 10 000 euron 12 kk määräaikaistalletukselle.

Varaa aika etätapaamiseen

Tehdään sinulle samalla henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma, jonka avulla pyritään mahdollistamaan tavoitteellinen säästäminen ja sijoittaminen lainanmaksun ohessa sekä turvaamaan talouttasi odottamattomissakin tilanteissa. Lue lisää vaurastumissuunnitelmasta. Katso Aktian ajankohtaiset webinaarit.

 

Voimassaoloaika: Voimassa 31.10.2023 asti.

Lunasta etu: Varaa aika etätapaamiseen Aktian varauskalenterista, valitse alueeksi Turku. Mainitse Eturinki-etu varauksessasi ja näytä Eturinki-korttisi tapaamisessa paikan päällä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: aktia.fi

Tarjouksen vähimmäistalletus on 10 000 euroa ja enimmäistalletus 5 000 000 euroa. Korkotaso 12 kk sijoitustalletukselle oli 3,70 % 1.9.2023. Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Aktia Pankki Oyj:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Lisätietoa tarjouksen ehdoista saa Aktian asiakaspalvelusta, puh. 0800 02471 (maksuton).

Takaisin etuihin

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.