Kodin palvelut & tuotteet Verkkokaupat

Edut asuntolaina-asiakkaille

Aktia

Turku Energian Eturinki-asiakkaana saat

  • 50 % alennuksen hinnaston mukaisesta asuntolainan toimitusmaksusta.
  • 12 kk päivittäisasiointipaketin maksutta* (etuasiakkuus norm. 6 euroa/kk).

*Edellyttää vähintään 100 000 euron vakuudellista lainaa tai 30 000 euron kertamerkintää Aktian hallinnoimiin rahastoihin.

Pankin vaihtaminen on pieni vaiva, mutta sillä voi olla suuri vaikutus tulevaisuutesi kannalta. Jos haluat kehittää omaa talouttasi vauraammaksi ja turvatummaksi, kannattaa valita pankki, joka tarjoaa mahdollisuudet siihen. Aktian asiakkaana käytössäsi ovat kattavat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisumme, kaikki tarvitsemasi maksamisen ja lainaamisen palvelut sekä henkilöturvat sinun ja perheesi talouden suojaamiseen riskeiltä.

Varaa aika etätapaamiseen

Tehdään sinulle samalla henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma, jonka avulla pyritään mahdollistamaan tavoitteellinen säästäminen ja sijoittaminen lainanmaksun ohessa sekä turvaamaan talouttasi odottamattomissakin tilanteissa. Lue lisää vaurastumissuunnitelmasta. Katso Aktian ajankohtaiset webinaarit.

 

Voimassaoloaika: Toistaiseksi voimassa

Lunasta etu: Varaa aika etätapaamiseen Aktian varauskalenterista, valitse alueeksi Turku. Mainitse Eturinki-etu varauksessasi ja näytä Eturinki-korttisi tapaamisessa paikan päällä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: aktia.fi

Luoton myöntäjänä toimii Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8. Luoton myöntäminen edellyttää kaikissa tapauksissa hyväksyttyä luottopäätöstä. Esimerkkilaskelma 150 000 euron asuntolainalle 25 vuoden maksuajalla: todellinen vuosikorko on 4,8 %, kun lainan korko on 12 kk euribor (4,065 % 30.8.2023) + 0,60 %, lainan hoitokulut ovat 2,30 euroa/kk ja toimitusmaksu 200,00 euroa. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 255 248 euroa ja maksuerien määrä 300 kpl. Lainan kuukausierä on 850,16 € olettaen, että lainan korko ja muut kulut pysyvät samana koko laina-ajan.

Takaisin etuihin

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.