Kodin palvelut & tuotteet Verkkokaupat

ÅU:s webbinnehåll 6 månader för endast 95 €

Åbo Underrättelser

Du får Åbo Underrättelsers SURF+-prenumeration, dvs. webbinnehåll, för specialpriset 95 € (norm. 137,70 €). Prenumerationen är tidsbestämd och inkluderar all onlineinnehåll, inklusive e-tidningen fem gånger i veckan. Du får försmånslänken via Cardu-app eller genom att kontakta Åbo Energis kundtjänst.

***

Saat Åbo Underrättelserin SURF+-tilauksen eli verkkosisällön tarjoushintaan 95 € (norm. 137,70 €). Tilaus on määräaikainen ja sisältää kaiken verkkosisällön, mukaanlukien näköislehden viidesti viikossa.

 

Voimassaoloaika: Toistaiseksi voimassa

Lunasta etu: Etulinkin saat Cardu-sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä Turku Energian asiakaspalveluun.

Tutustu palveluun: abounderrattelser.fi

Takaisin etuihin
Åbo Underrättelserin logo.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.