Kulttuuri & elämykset

Biljetter till föreställningarna av Something Rotten! -5 €

Gäller till 30.12.

Åbo Svenska Teater

Du får biljetter till Åbo Svenska Teaters föreställningarna av farsmusikalen Something Rotten! -5 €, dvs 60,50 €/biljett (norm. 65,50 €).

En galet rolig historia om hur musikalgenren kan ha kommit till. Här blandas många bekanta musikalnamn och -toner med step, show, intrig och Shakespeares poesi. Det blir extravaganza med fröjd för både ögon och öron!

Rabatten gäller föreställningar må–fr under hösten 2023. Rabatten får du från Åbo Svenska Teaters biljettförsäljning.

***

Saat liput Åbo Svenska Teaterin Something Rotten! -näytelmän esityksiin -5 €, eli hintaan 60,50 €/lippu (norm. 65,50 €).

Hullun hauska tarina musikaaligenren mahdollisesta synnystä. Something Rotten! yhdistää tunnettujen musikaalien nimiä ja melodioita, steppiä, showta, juonittelua sekä Shakespearin runoutta. Luvassa on suuri extravaganza, jossa on iloa sekä silmälle että korvalle!

Etu on voimassa esityksiin ma–pe syyskauden 2023 aikana. Edun saa Åbo Svenska Teaterin lipunmyynnistä.

 

Voimassaoloaika: Voimassa ma–pe syyskaudella eli 30.12.2023 asti.

Lunasta etu: Näytä etukorttia teatteritalon lipunmyynnissä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: abosvenskateater.fi/fi (suomeksi), abosvenskateater.fi/sv (på svenska)

Takaisin etuihin
Something Rotten!

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.