Kulttuuri & elämykset

Biljetter till föreställningarna av Dracula -5 €

Gäller till 21.4.

Åbo Svenska Teater

Du får biljetter till Åbo Svenska Teaters föreställningarna av Dracula -5 €, dvs 50 €/biljett (norm. 55 €).

I det gamla teaterhuset kan vad som helst hända. Det tisslas och tasslas i foajén. I salongen svävar en skälvande stämning. Du ser dig besvärat över axeln. “Stig in frimodigt och av egen vilja!”, säger nu Greve Dracula. Han är förtjusande och förskräcklig. Musikteaterföreställningen Dracula är en smaskig och nervkittlande berättelse om det värsta av monster – men är det människan eller vampyren som är monstret? Vi spelar med blodsmak i munnen och glimten i ögat. Kom, den här upplevelsen vill du inte missa!

Rabatten får du från Åbo Svenska Teaters biljettförsäljning.

***

Saat liput Åbo Svenska Teaterin Dracula-näytelmän esityksiin -5 €, eli hintaan 50 €/lippu (norm. 55 €).

Vanhassa teatteritalossa voi sattua mitä vain. Lämpiöstä kuuluu kuiskauksia. Salissa väreilee jännittävä tunnelma. “Tulkaa vapaasti, levollisin mielin!” kutsuu kreivi Dracula. Hän on hurmaava ja hirveä. Musiikkiteatteriesitys Dracula on mehevä ja kutkuttava tarina hirviöstä kauheimmasta – mutta onko tuo hirviö ihminen vai vampyyri? Näyttelemme verenmaku suussa ja pilke silmäkulmassa. Tule, tätä elämystä et halua jättää väliin! Esitys tekstitetään suomeksi.

 

Voimassaoloaika: Voimassa 21.4.2023 asti.

Lunasta etu: Näytä etukorttia teatteritalon lipunmyynnissä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat: abosvenskateater.fi/fi (suomeksi), abosvenskateater.fi/sv (på svenska)

Takaisin etuihin
ÅST Dracula.

Mitä mittaustavalla tarkoitetaan?

Yleissähkö

Yleissähkömittauksessa sähkö maksaa aina saman verran (24/7). Se on tyypillisin sähkön mittaustapa pienissä asunnoissa, esim. kerros- ja rivitaloissa.

Yösähkö

Yösähkömittauksessa sähköllä on kaksi eri hintaa vuorokaudessa: päiväenergiaa mitataan esim. klo 07-22 ja yöenergiaa klo 22-07. Jakeluverkkoyhtiöiden aikajaotuksissa on eroja, mikä on hyvä huomioida kulutusta arvioidessa. Yösähkömittaus on hyvin usein käytössä rivi- ja omakotitaloissa, joissa pääasiallinen lämmitystapa on suorasähkölämmitys.

Kausisähkö

Sähköä voidaan mitata myös vuodenajan mukaan talvipäiväenergiana ja muun ajan energiana. Tätä mittaustapaa suositaan omakoti- tai vapaa-ajanasunnoissa, joissa on vesikiertoinen, varaava lattialämmitys ja kaksiaikainen mittaus. Kesäkausi ja talviyöt ovat edullisimpia ajankohtia käyttää sähköä.

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.