Valopilkku

Teatteria eläinten kanssa

– Taide tai koira liittyvät jotenkin kaikkeen tekemiseeni. Eläimet antavat minulle voimaa ja energiaa, kertoo Eläinteatteri Elmerin vetäjä Minna Tuomarmäki.

Lue lisää

Liikkuvan resurssikeskuksen vetäjät: Satu Järvenpää, Tiiu Uusaho ja Antero Lehtonen.

Iloa ikäihmisten arkeen

Satu Järvenpää, Tiiu Uusaho ja Antero Lehtonen muodostavat yhdessä Liikkuvan resurssikeskuksen, joka neuvoo, opastaa ja jakaa menovinkkejä senioreille.

Lue lisää

Sibel Kantola.

“Rakastan taikaa ja fantasiaa”

Kuvataiteilija Sibel Kantola on kulkenut pitkän tien Turkista Suomeen. Nyt hänellä on Kaarinassa Mökki Galleria, jonka satumaisessa ilmapiirissä hän tekee kuvituksia lastenkirjoihin.

Lue lisää

Valopilkku Riddo Ridberg.

I många roller

Pargasbon Riddo Ridberg är en mångsysslare inom musik och teater, som spelar, komponerar, arrangerar, regisserar, uppträder och undervisar. Många ungdomar har uppmuntrade av Riddo vågat sig ut på scenen.

Lue lisää

Valopilkku Riddo Ridberg.

Monessa roolissa

Paraislainen Riddo Ridberg on musiikki- ja teatterialan monitoimimies, joka soittaa, säveltää, sovittaa, ohjaa, näyttelee ja opettaa. Monet nuoret ovat uskaltautuneet lavalle Riddon kannustamana.

Lue lisää

Outi Puro, taiteilija.

Vilpitön ja helisevä

Taiteilija Outi Purolle eettisyys ja ekologisuus ovat aina olleet tärkeitä. Näiden arvojen pohjalle hän perusti myös yrityksensä. Mum’s työllistää kuutisenkymmentä käsityöläistä Etelä-Afrikassa, Intiassa, Kambodžassa ja Boliviassa.

Lue lisää

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.