Ihmiset & yhteisöt

Yhdessä kohti kestävää asumista

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy:n (VASO) ja Turku Energian pitkä yhteistyö on mahdollistanut tavoitteellisen kumppanuuden, jossa kestäviä energiaratkaisuja haetaan koko ajan. Seuraavaksi VASOn uusiin kerrostaloihin tuodaan energiaa varastoiva aurinkosähköjärjestelmä. 

Lue lisää...

Hukkalämpö hyödyksi

Turun seudun puhdistamo on tehostanut Turku Energian toimittaman lämpöpumpun avulla hukkalämmön hyödyntämistä puhdistusprosessissaan.

Lue lisää...

Kumppanisähkö menee suoraan maaliin

Turku Energian kumppanisähkötuotteilla tuetaan paikallisten urheiluseurojen junioritoimintaa.

Lue lisää...

Iloa ikäihmisten arkeen

Satu Järvenpää, Tiiu Uusaho ja Antero Lehtonen muodostavat yhdessä Liikkuvan resurssikeskuksen, joka neuvoo, opastaa ja jakaa menovinkkejä senioreille.

Lue lisää...

Energiaa metsiensuojelutyöhön

Luonnonperintösäätiö on suojellut jo 2 362 hehtaaria metsää yli sadalla suojelualueella kaikkialla Suomessa.

Lue lisää...

YTHS aktivoi koko henkilöstönsä ympäristötyöhön

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä YTHS:ssä on käytössä WWF:n Green Office -sertifikaatti. Koko henkilöstö on lähtenyt innolla mukaan ympäristövaikutusten minimoimiseen.

Lue lisää...
Taidelainaamo

Taiteen karkkikauppa

Turun Taidelainaamo on taiteen rakastajan karkkikauppa. Tauluja ja veistoksia on kaikkialla. Lainaamossa on töitä yli 120 paikalliselta taiteilijalta. Teoksia voi ostaa itselleen, antaa lahjaksi tai vuokrata kuukausimaksulla.

Lue lisää...
Energiafiksuin taloyhtio

Nyt pysyy lämpö sisällä

Energiafiksuin taloyhtiö 2019 -kisan voittaja, Asunto Oy Kupittaankatu 45, on remontoitu kymmenen viime vuoden aikana yltä päältä. Energiansäästön kannalta olennaista on lämmön talteenotto poistoilmasta.

Lue lisää...

Kiekko vie lätkäperhettä

Jääkiekko ei ole vanhempien näkökulmasta se helpoin eikä halvin laji – varsinkaan jos sitä harrastaa perheessä isompikin katras. Turku Energia on mukana tukemassa TPS:n lätkäperheitä.

Lue lisää...
Sibel Kantola

“Rakastan taikaa ja fantasiaa”

Kuvataiteilija Sibel Kantola on kulkenut pitkän tien Turkista Suomeen. Nyt hänellä on Kaarinassa Mökki Galleria, jonka satumaisessa ilmapiirissä hän tekee kuvituksia lastenkirjoihin.

Lue lisää...