Henkilö- ja yhteisötarinat

K-raudan kauppias esittelee sisä- ja ulkovalaisimia.

Yrittäjän vastuullinen energiakumppani

Etupiiri on Turku Energian kanta-asiakasohjelma, jonka kautta asiakkaat saavat rahanarvoisia etuja yli 20 yrityksestä. Raisiossa Etupiiri-kumppaniyrityksiä ovat esimerkiksi K-Rauta Kuninkoja, Naantalin Aurinkoinen ja Vepsäläinen.

Lue lisää

Taidelainaamo.

Taiteen karkkikauppa

Turun Taidelainaamo on taiteen rakastajan karkkikauppa. Tauluja ja veistoksia on kaikkialla. Lainaamossa on töitä yli 120 paikalliselta taiteilijalta. Teoksia voi ostaa itselleen, antaa lahjaksi tai vuokrata kuukausimaksulla.

Lue lisää

TPS juniorikiekkoilijoita.

Kiekko vie lätkäperhettä

Jääkiekko ei ole vanhempien näkökulmasta se helpoin eikä halvin laji – varsinkaan jos sitä harrastaa perheessä isompikin katras. Turku Energia on mukana tukemassa TPS:n lätkäperheitä.

Lue lisää

Päivi Lintula ja Heidi Raussi esittelevät poistotekstiilejä.

Texvex kierrättää hyvää

TST-Texvexin poistotekstiilimyymälässä on hyvä tunnelma. Toiminnan avulla työttömät saavat mielenkiintoista työtä, ja käytöstä poistettujen vaatteiden ja kankaiden elinkaari jatkuu.

Lue lisää

Karri Leinonen, kesätyöntekijä.

Energisiä energia-alan lähettiläitä

Turku Energia on Varsinais-Suomessa merkittävä työnantaja ja myös yksi alueen suurimmista kesätyöllistäjistä. Tänä kesänä kokemusta ja osaamista oli kerryttämässä nelisenkymmentä energistä nuorta.

Lue lisää

Laskuri laskee neliömääräiset kaukolämmön kustannukset vuositasolla Energiateollisus ry:n määrittelemissä tyyppitaloissa (Omakotitalo, Rivitalo / pienkerrostalo, Kerrostalo). Hinnat sisältävät alv. 24 % ja ovat suuntaa antavia. Hinnat sisältävät lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden lämmityksen.

Todellisuudessa kuukausitasolla kustannukset vaihtelevat, sillä Turku Energia käyttää energiahinnoittelussa vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa kausihinnoittelua. Luku kuvaa siis keskimääräisiä lämmityskustannuksia.