Energiavinkit

Lahjaksi elämyksiä ja yhteisiä hetkiä

Mitä jos antaisitkin tänä jouluna lahjaksi jotain erilaista? Monella on tavaraa yllin kyllin, mutta yhdessä tekeminen ja elämästä nauttiminen tuovat kaikille iloa.

Lue lisää...

Omasta latauspisteestä virtaa autoiluun

Sähköautot yleistyvät katukuvassa samoin kuin Turku Energian tarjoamat sähköautojen latauspalvelutkin. Tänä syksynä latauspisteen voi hankkia myös oman kiinteistönsä yhteyteen.

Lue lisää...

Tervetuloa Taloyhtiöpäivään!

Kaikille avointa ja ilmaista Taloyhtiöpäivää vietetään 26.9. Turku Energia on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Turkuenergialaiset esittelevät tilaisuudessa uusia energiaratkaisuja, kuten latauspisteitä ja aurinkopaneeleita.

Lue lisää...

Pukeudu luontoa ajatellen

Maailman vaateteollisuus tuottaa yhtä paljon päästöjä kuin lentoliikenne ja rahtilaivat yhteensä.

Lue lisää...

Vihreää energiaa luonnon hyväksi

Tänä syksynä yhä useampi meistä on miettinyt huolissaan, miten voisi omilla teoillaan vaikuttaa ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Turku Energia on jo pitkään panostanut ympäristöystävällisiin tuotteisiin.

Lue lisää...

Lämpöpumppu viilentää Ypsilonin

Yli-Maarian monitoimitalossa Ypsilonissa ei tarvitse pelätä helteistäkään kesää. Turku Energia asensi rakennukseen uudenlaisen lämpöpumppuratkaisun, joka jäähdyttää tilat asiakkaan tarpeiden mukaan. Samalla hyödynnetään huoneilmasta kerätty hukkalämpö.

Lue lisää...

Liiku vihreästi sähköllä

Turun tavoitteena on tulla hiilineutraaliksi kaupungiksi vuoteen 2029 mennessä. Myös sähköisen liikenteen kehittymisellä on merkittävä rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa, sillä sen avulla kasvihuonekaasu-, hiukkas- ja melupäästöjä voidaan vähentää merkittävästi.

Lue lisää...

Suomen sähkönkäyttö nousi tammikuussa ennätyslukemiin

Kuukauden sähkönkulutus nousi tammikuun pakkasissa ja teollisuuden sähkönkäytön kasvun takia. Huippukulutus tammikuussa oli 9335 gigawattituntia, kun edellinen huippukulutus oli vuoden 2010 tammikuussa 9309 GWh.

Lue lisää...
Mika Berg antaa vinkkejä yrityksen sähkölaskun keventämiseen.

5 vinkkiä yrityksen energialaskun pienentämiseen

Turku Energia tekee yhteistyötä Turun Yrittäjien ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa ja tarjoaa molempien yhdistyksen jäsenille energiaa etuhintaan. Turku Energian Mika Berg kertoo, kuinka yrittäjä voi säästää pitkän pennin energialaskussaan ja samalla lisätä ympäristöystävällisyyttään.

Lue lisää...
Puu on kaatunut sähkölinjan päälle ja auheuttanu sähkökatkon.

Onko yrityksesi varautumissuunnitelma sähkökatkojen varalle kunnossa?

Niin pienen kuin suurenkin yrityksen kannattaa valmistautua yllättäviin sähkökatkoksiin varautumissuunnitelmalla ja testata sen toimivuus. Etenkin suuryritysten olisi hyvä sopia energiayhtiön kanssa jo ennalta, miten sähkön häiriötilanteissa toimitaan.

Lue lisää...