Energiavinkit

Lämpöpumppu viilentää Ypsilonin

Yli-Maarian monitoimitalossa Ypsilonissa ei tarvitse pelätä helteistäkään kesää. Turku Energia asensi rakennukseen uudenlaisen lämpöpumppuratkaisun, joka jäähdyttää tilat asiakkaan tarpeiden mukaan. Samalla hyödynnetään huoneilmasta kerätty hukkalämpö.

Lue lisää...

Liiku vihreästi sähköllä

Turun tavoitteena on tulla hiilineutraaliksi kaupungiksi vuoteen 2029 mennessä. Myös sähköisen liikenteen kehittymisellä on merkittävä rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa, sillä sen avulla kasvihuonekaasu-, hiukkas- ja melupäästöjä voidaan vähentää merkittävästi.

Lue lisää...

Suomen sähkönkäyttö nousi tammikuussa ennätyslukemiin

Kuukauden sähkönkulutus nousi tammikuun pakkasissa ja teollisuuden sähkönkäytön kasvun takia. Huippukulutus tammikuussa oli 9335 gigawattituntia, kun edellinen huippukulutus oli vuoden 2010 tammikuussa 9309 GWh.

Lue lisää...
Mika Berg antaa vinkkejä yrityksen sähkölaskun keventämiseen.

5 vinkkiä yrityksen energialaskun pienentämiseen

Turku Energia tekee yhteistyötä Turun Yrittäjien ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa ja tarjoaa molempien yhdistyksen jäsenille energiaa etuhintaan. Turku Energian Mika Berg kertoo, kuinka yrittäjä voi säästää pitkän pennin energialaskussaan ja samalla lisätä ympäristöystävällisyyttään.

Lue lisää...
Puu on kaatunut sähkölinjan päälle ja auheuttanu sähkökatkon.

Onko yrityksesi varautumissuunnitelma sähkökatkojen varalle kunnossa?

Niin pienen kuin suurenkin yrityksen kannattaa valmistautua yllättäviin sähkökatkoksiin varautumissuunnitelmalla ja testata sen toimivuus. Etenkin suuryritysten olisi hyvä sopia energiayhtiön kanssa jo ennalta, miten sähkön häiriötilanteissa toimitaan.

Lue lisää...

Koti siistiksi älykkäästi

Kun siivoat ja hankit siivousvälineitä, pidä mielessä energiatehokkuus. Siivoamalla säännöllisesti säästät rahaa ja luontoa.

Lue lisää...

Turku Energia ykkössijalla asiakastyytyväisyyttä mittaavassa tutkimuksessa

Marraskuussa valmistuneen asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 98 prosenttia asiakkaistamme on tyytyväisiä toimintaamme.

Lue lisää...

Tutkimus: Yritysasiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä

Syksyllä valmistuneen asiakaskokemustutkimuksen mukaan 92 prosenttia yritysasiakkaistamme on tyytyväisiä eri toimintoihimme.

Lue lisää...

Uuden energiavuoden lupaukset

Vuoden vaihtuessa kannattaa tarkastella omaa energiankäyttöään. Kokosimme ehdotukset uuden vuoden lupauksiksi, joilla jokainen voi saavuttaa puhtaamman energiaomatunnon.

Lue lisää...

Vihreää energiaa luonnon hyväksi

Tänä syksynä yhä useampi meistä on miettinyt huolissaan, miten voisi omilla teoillaan vaikuttaa ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Turku Energia on jo pitkään panostanut ympäristöystävällisiin tuotteisiin.

Lue lisää...