Energiaa laidasta laitaan.

Sponsorointiyhteistyö Turku Energian kanssa

Turku Energia valitsee sponsoroitavat kohteet pääsääntöisesti Turusta ja sen kehyskunnista. Sponsorointikohteisiimme kuuluu urheilu- ja kulttuuriryhmiä, tapahtumia, järjestöjä ja muita sponsorointiin soveltuvia kohteita, joilla on paikallista yhteisöä hyödyttävä vaikutus.

Energiaa laidasta laitaan

Sponsorointimme on aina vastikkeellista, odotamme yhteistyöltä näkyvyyttä, hyviä markkinointimahdollisuuksia ja positiivista vaikutusta mielikuvaamme.

Kohteiden valinnassa painotamme yhteistä arvomaailmamme sponsoroitavan kohteen kanssa sekä muita meille tärkeitä tekijöitä kuten ympäristövastuullista toimintaa, lasten ja nuorten huomioimista toiminnassa sekä paikallisuutta.

Lisäksi pyrimme siihen, että sponsorointikohteet jakautuvat mahdollisimman tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden sekä molempien sukupuolten ja eri ikäryhmien välillä. Vuoden 2017 hakuaika sponsorointien osalta on päättynyt. Vuoden 2017 kohteet valitsemme loppuvuoden aikana.

Sponsorointitukien haku vuodelle 2018 avautuu keväällä 2017.

Kannatusilmoituksia ja muuta pienimuotoista tukea voit hakea tällä lomakkeella. Pienimuotoiset tukihakemukset käsittelemme neljä kertaa vuodessa.