Paikallista energiaa ja erinomaista asiakaspalvelua.

Solmi sähkösopimus helposti

Meiltä saat tarvitsemasi sähkön varmasti, mitä ikinä kotonasi teetkin. Louna-sähkösopimuspakettimme tekevät sähkön ostamisen sangen helpoksi. Sinun tarvitsee vain päättää, arvostatko eniten esimerkiksi vakautta, tukkuhinnan muutoksista hyötymistä vai puhdasta tuulienergiaa.

Tee sähkösopimus vaikka heti EnergiaOnline-palvelussamme. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tutustu sähkönmyyntiehtoihimme.

Tutustu palveluhinnastoomme.

Valitse sinulle sopivin Louna -tuote

Hintavarmuutta 100 % uusiutuvalla vesivoimalla

Louna Vuosi on määräaikainen sähkösopimus. Sähkösi hankitaan sinulle etukäteen koko sopimusajaksi ja siksi energian hinta on vakaa. Tällä sopimuksella sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.
1.3.2017 alkaen uusi tuotenimi Louna Vesi.

Hyödy edullisista vuodenajoista

Louna Sesonki on vuoden kiertoa ketterästi noudattava sähkösopimus. Tällä sopimuksella käyttämäsi sähkö on aina oikean hintaista. Energian hinta tarkistetaan neljä kertaa vuodessa ja se pysyy samana aina kolme kuukautta kerrallaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Erotu eduksesi päästöttömällä energialla

Louna Tuuli on täysin päästötöntä, suomalaista energiaa ja auttaa sinua pitämään hiilijalanjälkesi kurissa edullisesti. Tuulivoimaloissa hyödynnetään ilmaista ja uusiutuvaa raaka-ainetta.
Sopimus on voimassa toistaiseksi.
1.3.2017 alkaen uusi tuotenimi Louna Vihreä.

Jokainen tunti on mahdollista säästää sähkölaskussa

Louna Tunti on markkinahintainen sähkösopimus. Sähkö hinnoitellaan tunneittain pohjoismaisessa sähköpörssissä. Pörssihinnan lisäksi maksat vain pienen välityspalkkion ja perusmaksun. Sähkön hinta on aina oikea.

Pientuottaja – ostamme tuottamasi sähkön.