Turku Energia

Asiakaspalvelu

Usein kysyttyä... 

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia useimmin meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä hakemaasi tietoa verkkosivustoltamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme eteenpäin.

...sähkölaskutuksesta ja sähkön ostamisesta

Sähkön ostaminen on helppoa, sillä sähkönmyyjä huolehtii kaikista myyjänvaihtoon liittyvistä asioista puolestasi. Sähkölasku sisältää paljon tietoa, ja siksi se saattaa tuntua joskus vaikeaselkoiselta.

...etäluettavista sähkömittareista

Lähes kaikilla asiakkaillamme on jo etäluettava sähkömittari.

...korvauksista sähkönjakelun häiriöistä 

Sähköntoimituksessa olleesta virheestä tai pitkästä sähkönjakelun keskeytyksestä on mahdollista saada korvausta. 

...toisen henkilön valtuuttamisesta asoiden hoitamiseen

Toisinaan tulee tilanteita, joissa asianomainen on itse estynyt hoitamaan sähkösopimusasioitaan, esimerkiksi matkan, terveydellisen tai muun syyn vuoksi. Tällöin on tarpeen valtuuttaa toinen henkilö hoitamaan asioita puolestaan. Valtakirja on yksinkertainen tapa luovuttaa toiselle oikeus tiettyyn toimeen, jonka muutoin vain valtuuttaja itse olisi oikeutettu tekemään.

... reklamaatiotilanteissa

Mahdollisissa reklamaatioasioissa pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Riitatilanteissa Voit olla yhteydessä valtakunnalliseen kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi, tai kuluttajariitalautakuntaan www.kuluttajariita.fi.