Ota yhteyttä myyntiimme

Otathan yhteyttä kaikissa kaukolämmön laskutukseen liittyvissä asioissa asiakaspalveluumme. Jos olet tilaamassa uutta kaukolämpö- tai jäähdytysliittymää otathan yhteyttä myyntitiimiimme tai jätä yhteystietosi.

Mika Karbin

Tuotepäällikkö
puh. 02 2628 408
etunimi.sukunimi@turkuenergia.fi
LinkedIn

Mika vastaa erikoiskohteiden lämmitys-, jäähdytys- ja höyryratkaisujen myynnistä ja toteutuksesta. Hän osaa kertoa esimerkiksi erilaisista lämpöpumppuihin perustuvista ratkaisuista sekä perinteisten lämmitystapojen ja uusien ratkaisujen yhdistelmistä. Myös tuotekehitys ja markkinointi kuuluvat Mikan tehtäviin.

Jarkko Välimäki

Avainasiakaspäällikkö,
sertifioitu sähkökauppias

puh. 02 2628 293
etunimi.sukunimi@turkuenergia.fi

Jarkko vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen myynnistä. Hän huolehtii aktiivisesta yhteydenpidosta avainasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa.

Jari Kairama

Lämpöpalvelupäällikkö
puh. 02 2628 172
etunimi.sukunimi@turkuenergia.fi

Jari vastaa kaukolämmön ja -jäähdytyksen sopimuksista, liittymistä ja mittauksista. Hän vastaa myös asiakaslaitetarkastuksista ja teknisestä asiakaspalvelusta.

Lotta Lyytikäinen

Projektiasiantuntija
puh. 02 2628 420
etunimi.sukunimi@turkuenergia.fi

Lotta vastaa uusien palvelujen, tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista sekä valittujen kohteiden avainasiakasyhteistyöstä.

 

 

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko keskustella kaukolämmöstä tai -jäähdytyksestä? Kerro hieman tilanteestasi ja jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.